reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Bry czwartkowo :)
No troszku naskrobałyście :)
Olakle supcio ze u Natalki super i jaka kruszynka
Batonik no widzisz juz koniecccccc i jak pięknie
A co do wątku to fakt musze powiedziecze konczy sie, dopuki my piszemy to jest ale za chwile bedziemy sie wykruszały , ja jestem ostatnia z tej listy i juz zupelnie nei bede miala z kim popisac :( a naprawde super dziewczyny tu są
A co do porodow nie czytajcie naprawde ,ja ze tak powiem przerabialam sluchanie czytanie i co tylko nie potrzebny stres , nie powiem ze nie boli bo boli ale sam porod to przyjemnosc i ajpiekniejsza rzezc na swiecie .Choc ja jak sobie pomysle to normalnie skretu kiszek i zastanawiam sie na CC bo jak sobie pomysle ze babel taki durzy bedzie , choc corka mala nie byla bo 3900 i dalam rade sn :) i nie bylo zle i swietnie sie czulam , co moge wam powiedziec to niech tatusiowie ida z Wami daja duze wsparcie :)
Pozdrawiam Was :)

Ostatnia edycja:
reklama
erba nie chciałabym, zebyśmy sie rozeszły, bo z Wami jestem bardziej no nie wiem czy coś takiego w necie istnieje (?) zżyta...jak wchodze na bb to najpierw tutaj, później na grudniówki... bo z Wami przezywałam ten najtrudniejszy czas staranek i to od was dostałam wsparcie w trudnych momentach... po porodzie tez bede zagladała :)

erba nie chciałabym, zebyśmy sie rozeszły, bo z Wami jestem bardziej no nie wiem czy coś takiego w necie istnieje (?) zżyta...jak wchodze na bb to najpierw tutaj, później na grudniówki... bo z Wami przezywałam ten najtrudniejszy czas staranek i to od was dostałam wsparcie w trudnych momentach... po porodzie tez bede zagladała :)

... święta racja :tak: ... mnie tez żaden inny wątek nie wkręcił tak jak ten ... mam nadzieję, że dołączą następne staraczki już niebawem :tak: ... szkoda że się nie odzywają wcale :-(

... Erba na pewno ktoś dołączy poza tym, ostatecznie zrobimy z tego wątek zamknięty i będziemy już zawsze gadały w swoim gronie ;-):tak:

No dokladnie napisalas to co ja mialam w myslach , zzylysmy sie ze soba mozemy popisac tu o wszystkim .
Ale nie wszystkie wrocily tak jak ja , bo tez mialam trudne chwile , a nie bede juz nic wiecej pisac co by to zle nie zabrzmialo
Ja w kazdym razie tez tu bede :)
... święta racja :tak: ... mnie tez żaden inny wątek nie wkręcił tak jak ten ... mam nadzieję, że dołączą następne staraczki już niebawem :tak: ... szkoda że się nie odzywają wcale :-(

... Erba na pewno ktoś dołączy poza tym, ostatecznie zrobimy z tego wątek zamknięty i będziemy już zawsze gadały w swoim gronie ;-):tak:
Ja juz tak sobie myslalm o stworzeniu zamknietego watku i pozapraszac wszystkie dziewczyny i popisac o dupie maryni ze tak powiem , ale czy to sie uda ?

na chwilke uciekam ide po pyzy na obiadek

No dokladnie napisalas to co ja mialam w myslach , zzylysmy sie ze soba mozemy popisac tu o wszystkim .
Ale nie wszystkie wrocily tak jak ja , bo tez mialam trudne chwile , a nie bede juz nic wiecej pisac co by to zle nie zabrzmialo
Ja w kazdym razie tez tu bede :)

Ja juz tak sobie myslalm o stworzeniu zamknietego watku i pozapraszac wszystkie dziewczyny i popisac o dupie maryni ze tak powiem , ale czy to sie uda ?

na chwilke uciekam ide po pyzy na obiadek

... ja uważam, że każdy ma prawo żeby troszkę odpocząć ... nikt tu nikomu nie narzuca co ma robić :blink: trochę to smutne bo jesteśmy po to żeby się wspierać wzajemnie i każda z nas przez to przechodziła...nie ważne czy jedna dłużej czy krócej, bo frustracja i zwątpienie są tak samo silne :-(

... mam nadzieję że uda nam się stworzyć grupę zamkniętą do której sukcesywnie będą dołączały inne laseczki :tak:;-)

... ja uważam, że każdy ma prawo żeby troszkę odpocząć ... nikt tu nikomu nie narzuca co ma robić :blink: trochę to smutne bo jesteśmy po to żeby się wspierać wzajemnie i każda z nas przez to przechodziła...nie ważne czy jedna dłużej czy krócej, bo frustracja i zwątpienie są tak samo silne :-(

... mam nadzieję że uda nam się stworzyć grupę zamkniętą do której sukcesywnie będą dołączały inne laseczki :tak:;-)

operacje zaczeli o 13 zlamana w 2 miejscach do poniedzialku w szpitalu i 3 miesiace zwolnienia z pracy

Svensonka bozie współczuję...dajcie radę z Vanessca... trzymaj się w spokoju kochana i nie stresuj za duzo w miare mozliwosci...to jeszcze trochę w dwupaku potrzymasz... ułozy sie jakoś... masz kogos kto moze Tobie teraz pomóc?

Batonik, Erba ja jestem za wątkiem zamknietym (to nie znaczy,ze chcę ograniczać dostep Naszym staraczkom ;))...jakbym miała jakąś przerwę to wiecie, trzeba mnie pogonić na prive ;) Erba coś o tym wie :)

Batonik, Erba ja jestem za wątkiem zamknietym (to nie znaczy,ze chcę ograniczać dostep Naszym staraczkom ;))...jakbym miała jakąś przerwę to wiecie, trzeba mnie pogonić na prive ;) Erba coś o tym wie :)

... wiesz i tak tylko kilka z nas pisze ... a ograniczeń nie ma żadnych żeby dołączyć do wątku zamkniętego ... myślę że jest nas zgrana paczka w miarę stała :tak:;-) i dla nikogo miejsca nie zabraknie a nie sądzę żeby nagle do naszego wątku dołączyły jakiś nowe staraczki bo rok zbliża się ku końcowi :-(

reklama
Bylam u poloznej sprawdzila krew,mocz,cisnienie,usg
iiiiiii nic nowego mala lezy glowka w dol tak jak 2 tygodnie temu ha ha
polozna sie zdziwila ze jeszcze w dwupaku nastepna wizyta w przyszly piatek

10 dni marzenie mojeeeeeeee ha ahahahahha
juz niedlugo zostalo ci juz tylko kilka dni ;-)
hej laseczki wieczorowa porą
Suzi chyba Asiucha tak dosłownie to ujęła, ze wszystkie zareagowały:tak:;-)
nie przemęczaj sie za bardzi i czasem nie zaplanuj sprzątania gruntownego na jeden dzień...;-) teraz jesteś królewna :-D

Żabka fajnie,ze zajrzałaś i dobrze,ze wsio ok u Ciebie...trzymam kciuki za wizyte, no i za bezpośredni dostęp do netu :tak:

Myszka trzymam &&& za wizytę

ale ciśnienie Wam skoczyło dziewczyny :szok: u mnie ostatnio gin miała problem, zeby zmierzyc, bo takie niskie :-(
no teraz czekam na sprzecik do netu i mam nadzieje ze bedzie ok i ze bedzie dzialal jak nalezy trzymajcie za to kciuki
My już po wizycie...ciśnienie masakra, dawka leków zwiększona maksymalnie, jak nic się nie będzie zmieniać to dzwonić do gina i cięcie...teoretycznie lekarz powiedział że dobrze żebyśmy wytrzymali do przyszłego poniedziałku.
Najpóźniej do 29.10 zobaczę i utulę Szymulka.

Więc od jutra mam zalecone leżenie, odpoczywanie i zero stresu.

Przepraszam że tylko o sobie ale padł mi internet i podłączyłam się pod Blueconnect a to pieroństwo tak wolno chodzi że nie mam nerwów.

Aaa i Szymuś waży już 3130g :-D
no to czekamy do nastepnego piatku :-) trzymajcie sie :-)
Ale mam kur.... dzien moj maz skrecil noge lewa i jest w szpitalu ja w domu bo nawet nie wiem gdzie ten szpital w miescie a autem nie jezdze jakas klatwa nademna wisi teraz to blagam lekarza o cesarke kto by ze mna w nocy do szpitala pojechal chyba taksowkaz z zawalem serca a syna jak dowioze do kolezanki sama z bolami masakraaaaaaaaaaaaaa
spokojnie wszystko bedzie ok
:-) Witam czwartkowo ;-)

... nieuchronnie tydzień zbliża się ku końcowi :tak: i widać już koniec prac remontowych :-p wczoraj skończona łazienka i tylko zostało dziś zamontować zlew i baterie :-p i pomalować przedpokój i kooonieeeeeeeeeeeeeccccccccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! potem tylko zostanie wielkie sprzątanie ;-)

... Myszka, Olkale wstawać leniuszki ;-) czas na meliskę :-D a kto może to na cofkę :-p

Miłego dzionka
to super niedlugo koniec :-)
ja tez po porodzie tu bede zagladac :-) bardzo sie z wami zrzylam i bede na tymtemacie tak dlugo az wszystkie straczki urodza swoje babelki czyli toska agutka macku i inne :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry