Witam się wtorkowo
To witaj w klubie, kurde u mnie ostatnio tez cisnienie 160 puls 112 , to co bedzie dalej bo jak z mloda bylam to w okolicach 7-8 miesiaca cisnienie bylo wysokie bo uciskala na wszystko , ale dostalam tabsy i sie uspokoilo . Mam nadzieje ze szybciutko cisnienie sie unormuje i bedziemy sie super czuły
Babolku no wiesz Ty co , jakie towarzystwo nie odpowiada . Jak podajesz kawusie to ja rodzinkę zaopatruje w sniadanka takze jak dla mnie to za wczesnie ;-)
Mysle ze laseczki chca poprostu odpoczac , nie nakrecac sie wiecie co chce powiedziec
A tak na marginesie to pozdrawiam serdecznie wszystkie laseczki i te w krzakach i te piszace
Lece na maly spacerek i na zakupki przy okazji
buziaki
Bo ta herbata nie działa na skurcze tylko rozmiękcza szyjkę.
Olkale u mnie ciśnienie za wysokie, nie jest to dobre. Dzisiaj oscyluje 150/90, ale wczoraj dochodziło do 160.
Na szczęście odebrałam wyniki i są bardzo ok, więc chociaż mogę zatrucie ciążowe wykluczyć. Pewnie to wina nerwów których ostatnio nie brakuje.
To witaj w klubie, kurde u mnie ostatnio tez cisnienie 160 puls 112 , to co bedzie dalej bo jak z mloda bylam to w okolicach 7-8 miesiaca cisnienie bylo wysokie bo uciskala na wszystko , ale dostalam tabsy i sie uspokoilo . Mam nadzieje ze szybciutko cisnienie sie unormuje i bedziemy sie super czuły
;-)Witam wtorkowo ;-)
... masz rację asiucha-L wszystkie staraczki schowały się w krzaki bo nie chce im się gadać z brzuchatkami, trochę smutno :-( niemniej jednak może potrzeba jest złapać dystans do tego wszystkiegomy tu wszystkie czekamy z utęsknieniem jak znowu forum zacznie tętnić życiem i zaczną się tempki, testy owu, przytulasy i inne dzikie harce i bobosexy ;-)
niech troszkę sobie odpoczną i niech szybko do nas wracają
... pociesza mnie dziś myśl, że wtorek jakoś zleci a potem środa i SR i przywożą piekarnik a we czwartek montaż kuchni i juz będzie prawie koniec remontu
... wczoraj udałam się do nowo otwartego sklepu dla niemowląt i powiem Wam że jestem w szokudo końca listopada mają -10% a ceny i tak są bardzo korzystne
na pewno zamówimy u nich mebelki do Blanki pokoiku ;-)
i jeszcze nam gratis je przywiozą
szkoda że nie zmontują
bo troszkę gimnastyki będzie
... wszystkie Babolki zapraszam na poranną cofkę, choć ostatnio nikt nie ma na nią ochoty ... hmmm może towarzystwo Wam nie odpowiada ... znaczy się moje towarzystwo
Zobacz załącznik 293163
Babolku no wiesz Ty co , jakie towarzystwo nie odpowiada . Jak podajesz kawusie to ja rodzinkę zaopatruje w sniadanka takze jak dla mnie to za wczesnie ;-)
Mysle ze laseczki chca poprostu odpoczac , nie nakrecac sie wiecie co chce powiedziec
A tak na marginesie to pozdrawiam serdecznie wszystkie laseczki i te w krzakach i te piszace
Lece na maly spacerek i na zakupki przy okazji
buziaki
my tu wszystkie czekamy z utęsknieniem jak znowu forum zacznie tętnić życiem i zaczną się tempki, testy owu, przytulasy i inne dzikie harce i bobosexy ;-)
niech troszkę sobie odpoczną i niech szybko do nas wracają 
do końca listopada mają -10% a ceny i tak są bardzo korzystne
bo troszkę gimnastyki będzie