reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

... no jeśli ma przyjść wcześniej to najlepiej przed świętami ;-) co byśmy na Wigilię już w domku były :-D a jeśli nie ma przychodzić wcześniej to niech siedzi do 2011 ;-):-)

... na połówkowym ogólnie sprawdzają czy wykształciły się wszystkie narządy z tego co pamiętam tzn. nerki,pęcherz, mózg etc i dokładnie serduszko :tak:oprócz tego położenie płodu, łożysko,ilość wód i coś w tym stylu :sorry2: ogólnie to normalne usg z naciskiem na sprawdzenie wszystkich narządów :tak:

achaaaaaaaaaaaaa , no to zaraz sobie zapisze wszystkie pytania :) bo juz nie te latka heheh i sklera
kurcze poprawiałam suwaczki i jeden mi uciekł brrrryyy , ale juz mi sie nie chce ustawiac jutro poprawie bo widze ze nawet kolejnos pozmieniana

reklama
achaaaaaaaaaaaaa , no to zaraz sobie zapisze wszystkie pytania :) bo juz nie te latka heheh i sklera
kurcze poprawiałam suwaczki i jeden mi uciekł brrrryyy , ale juz mi sie nie chce ustawiac jutro poprawie bo widze ze nawet kolejnos pozmieniana

... z tymi latkami to pojechałaś ;-):-D rozbawiłaś mnie do łez :-D nie spodziewaj się,że kobieta w ciąży będzie pamiętać wszystko jak nastolatka :sorry2: ja niestety też często się zawieszam :zawstydzona/y: ale wcale się tym nie przejmuję :blink: ja idę w czwartek do gina i na usg i na ktg :tak: ciekawe ile moja Kluseczka waży :cool2: bo jak dziś szłam z R do sklepu i było mi już troszkę ciężko, że musiałam zrobić odpoczynek w połowie drogi to wydawało mi się że waży z 5kg :-D:-D

smutne :-( a jak twoja maleńka :confused: lepiej już :confused:

Hej laski
Przyszłam się pochwalić,że podjęłam decyzję o poddaniu się inseminacji już w tym cyklu, więc może na gwiazdkę będę miała prezent dla rodzinki;)

trzymam kciukaski :tak:

U mnie śnieg na dworze i słoneczko się pokazało :tak: A ja nie mogę sobie miejsca znaleść :dry: Co wymyślę to mi się nie chce... tylko tv pstrykam, a i tomnie nudzi :dry: Ciężki dziś dzień mam :cool:

... z tymi latkami to pojechałaś ;-):-D rozbawiłaś mnie do łez :-D nie spodziewaj się,że kobieta w ciąży będzie pamiętać wszystko jak nastolatka :sorry2: ja niestety też często się zawieszam :zawstydzona/y: ale wcale się tym nie przejmuję :blink: ja idę w czwartek do gina i na usg i na ktg :tak: ciekawe ile moja Kluseczka waży :cool2: bo jak dziś szłam z R do sklepu i było mi już troszkę ciężko, że musiałam zrobić odpoczynek w połowie drogi to wydawało mi się że waży z 5kg :-D:-D

czym bliżej terminu tym ciężej ale jeszcze troszku :)

Scullyyy taki dzien tez musi byc

Ja na chwile uciekam bo normalnie zapalki w oczach nie pomagaja
walne se drzemke do poklikania

hej
erba było czadersko mój synuś tylko mówił mamo tato czad:):):):)
wypad się udał tylko @ mnie nawiedziała w sobotę i była miedzy nami jak jakaś przyzwoitka:)

svensonka wiem że kernie urodziła się córcia z paraliżem ramienia tylko nie wiem jak ma nazwisko ale pasuje mi wszystko że to jednak kerna bo synuś też wcześniak

smutne :-( a jak twoja maleńka :confused: lepiej już :confused:

trzymam kciukaski :tak:

U mnie śnieg na dworze i słoneczko się pokazało :tak: A ja nie mogę sobie miejsca znaleść :dry: Co wymyślę to mi się nie chce... tylko tv pstrykam, a i tomnie nudzi :dry: Ciężki dziś dzień mam :cool:

Dziekuje za e maila przeczytalam
Moja coreczka daje tak w kosc wieczorami ze nie mamy juz sily do niej maz ledo patrzy na oczy dzis dala juz calkowicie czadu od 9 wieczor darla sie so 3 rano myslalam ze wyjde z siebie ma gazy w brzuchu i jak pierdzi ta jak brzuch boli i sie drze
mam dwie pary kropli ktore nie pomagaja ja pije herbaty ziolowe i tez nic masakra jakas
teraz ja polozylam to spi po 15 min i sie budzi nie mam sily na nic dom jak pobojowisko co 3 obiad robi synek znerwicowany w szkole bo sie nie wysypia dobrze ze maz w domu z ta noga bo nie widzialabym go w pracy 8 godzin i noce nieprzespane a jak wroci w styczniu to moze jej przejdzie wkoncu

hej
erba było czadersko mój synuś tylko mówił mamo tato czad:):):):)
wypad się udał tylko @ mnie nawiedziała w sobotę i była miedzy nami jak jakaś przyzwoitka:)

svensonka wiem że kernie urodziła się córcia z paraliżem ramienia tylko nie wiem jak ma nazwisko ale pasuje mi wszystko że to jednak kerna bo synuś też wcześniak

Tak to kerny coreczka
ja nie wiem jak szpital moze sie wogole wypierac ze to nie ich wina bedzie sie sadzic ale w pl tyle to trwa no i adwokat kosztuje

reklama
witam babeczki :)
Hej laski

Przyszłam się pochwalić,że podjęłam decyzję o poddaniu się inseminacji już w tym cyklu, więc może na gwiazdkę będę miała prezent dla rodzinki;)

Olkale, dr. szten, na którego kiedyś podawałaś namiary, naprawdę jest przesympatyczny.:)
Gratuluję dzidzi
super się cieszę, ze zapadła decyzja... mam nadzieje,ze bedzie miał do Ciebie równie dobra rękę jak do mnie :)

Mała śpi... marzę o tym by zawsze taka kochaniutka była jak teraz... od 2 dni prawie wogóle nie pałkała... no moze trosze jak się denerwuje, ze cycka nie moze włozyć do buzi, albo za długo przebieram ją... no ale za 2 -3 tyg okarze sie czy nie bede przechodziła przez kolki jak Svensonka. Wierzę, ze czujesz sie wycieńczona, mi ogólnie też brakuje snu, ale myślałam, ze bedzie gorzej... małą karmie ok 11 wieczorem, pobudka ok 2-3 (nieraz karmienie trwa 3h) no i nad ranem 5-6... pośpimy sobie do 9-10... więc nie jest najgorzej... zobaczymy jak będzie z kolkami...

U nas zimu\y nie ma... trochę popadało śnieżku ale nie ma takich jazd jak widze TV, szook... pod koniec tygodnia zamierzam zacząć werandowanie i w przyszłym tyg na jakieś króciótkie spacerki, puki mąż jeszczew domu... super jest jak jest ze mna. Wziął 2 tyg opieki plus urlop okolicznosciowy, w sumie spedzimy w trójkę 3 pierwsze tygodnie... aż miło się patrzy jak widzę jak się mała zajmuje, zabawia ja, przytula itd... to jest bezcenne...

no z wyłaczenie tego, ze pół żartem pól serio pokazuje, z.e ona jest na pierwszym miejscu, np. jeje daje pierwszej buziaki ;)

aha zapomniała bym napisać, ze zdałam kolokwium z fizjo i terorię treningu na 3,5 więc jestem na czysto :) ze szkołą... dzięki za trzymanie kciuków

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry