Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej babolki widze ze starankowo sie wkoncu zrobilo :-)
Sculy a wiesz ze te cudenka robi reczne jakas babka w kanadzie lub usa niepamietam dokadnie gdzie mieszka ale kiedys o niej czytalam ze takie miniaturowe dzidzie sama robi sama chetnie bym takie kupila...

dziś ja zapraszam 
testy pokazują Tobie, ze wzrasta poziom FSH, czyli jesli jajeczko dobrze dojrzało to jest szansa, ze pod wpł tego hormonu możne pęknać... tak jak pisała Scully tylko monitoring moze potwierdzić prawidłową owu... jeśli sie seksowliście wczoraj to jest szansa, ze plemniczki przeżyja... te na chlopaczkaWiecie co nie bardzo rozumiem testy owu. Przed wczoraj zrobiłam wieczorem i były dwie wyraźne krechy, wczoraj zrobiłam wieczorem i też dwie krechy, dziś to samo, z tym że jedna ociupine bledsza. No to kiedy są te 24 - 36 godzin o których piszą w instrukcji?
Już niedługo zobaczysz... ja nie mogę sie nadziwić kiedy to minęło, pamietam dzień kobiet i starnka jakby to było wczoraj wszystko przeleciało ciąza, poród, a Natka ma juz tydzien:-) Olkale ... śliczna jest ta Twoja Królewna malutka![]()
... już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę swoją ;-):-)

Ja już tesknie za brzuszkiem... choć mój własny wrócił do stanu sprzed ciazy jest praktycznie płaskiHej
... to fakt ciężko jakoś sobie to uświadomić że już tylko miesiąc i będziemy tuliły małe istotki... ja tak ostatnio patrzyłam na mojego brzucholka i stwierdziłam, że tyle się na niego czeka w ciąży a jak już jest to tak krótko
muszę popstrykać kilka fotek na pamiątkę bo będę za nim tęskniła
![]()
zastanawiam sie jak patrze w lustro czy ja na pewn byłam w ciazy?
;-) Waga tez jest już wyjsciowa... cos mi się wydaje, ze jadę do mojej zwykłąej 62... wczoraj ważyłam 68,5 czyli tyle ile przed zajściemScully oszczędzaj sie ... nie przesadzaj i rozkałdaj na kilka dni takie sklepowe wizytyWczoraj miałam zawalony dzień. Najpierw z mężem po zakupy remontowe, obiadek, a potem z mamą po zakup mebli, do cioci, na cmentarz do taty i w końcu dom ;-) Nie miałam czasu, a potem siły nawet do was zajrzeć
Dziś wstaję, a tu za oknem śniegBialutko, aż miło
Tylko z okna do okna latam
![]()
jak sobie policzyłam od kiedy zaczeło się cmienie w brzuchu) nie mam traumy, która przeszkadzała by mi chcieć miec drugiego bobasa... pewnie boli, ale to bardziej strach przed bólem i przed niezanym ... wszystko jest do przezycia, jak rodzi to tylko mysl o tym , zeby maleństwo szybko wyszło zdrowe jest myślą przewodnią ;-) a jak już maluch wyjdzie i zapłacze to jest takie szczescie, ze nic tylko płakać 

i nie chce mi się was nadrabiać

a prać uwielbiam z kolei prasowanie mniej

byłam w szpitalu po wypis i niestety w zaleceniach jest że mam się stawić na oddział 13 grudnia:-( a myślałam, że może tego uniknę
no więc nie pozostało nic innego jak zakasać rękawy i przez dwa tygodnie przygotować wszystko bo potem to nic nie wiadomo
czy wyjdę z Blanką czy jeszcze w dwupaku
pierwsza pralka za nami :-) teraz rozwieszam te cudeńka
jutro może się zmobilizuje i postrzelam fotki Blanki pokoiku i reszty po remoncie ;-)
to będziemy mieli po pierwsze troszkę czasu dla siebie a po drugie czas na spokojne przygotowanie się na przyjście Blanki ;-)

ze śmietaną i z cukrem 

po obiedzietesty pokazują Tobie, ze wzrasta poziom FSH, czyli jesli jajeczko dobrze dojrzało to jest szansa, ze pod wpł tego hormonu możne pęknać... tak jak pisała Scully tylko monitoring moze potwierdzić prawidłową owu... jeśli sie seksowliście wczoraj to jest szansa, ze plemniczki przeżyja... te na chlopaczka
Już niedługo zobaczysz... ja nie mogę sie nadziwić kiedy to minęło, pamietam dzień kobiet i starnka jakby to było wczoraj wszystko przeleciało ciąza, poród, a Natka ma juz tydzien
Ja już tesknie za brzuszkiem... choć mój własny wrócił do stanu sprzed ciazy jest praktycznie płaskizastanawiam sie jak patrze w lustro czy ja na pewn byłam w ciazy?
;-) Waga tez jest już wyjsciowa... cos mi się wydaje, ze jadę do mojej zwykłąej 62... wczoraj ważyłam 68,5 czyli tyle ile przed zajściem
Scully oszczędzaj sie ... nie przesadzaj i rozkałdaj na kilka dni takie sklepowe wizyty
Co do bólu porodowego i drugiego dziecka... to ja mimo, ze mój nie należał do łatwych, szybko postępujacych i lekkich (trwał 36 hjak sobie policzyłam od kiedy zaczeło się cmienie w brzuchu) nie mam traumy, która przeszkadzała by mi chcieć miec drugiego bobasa... pewnie boli, ale to bardziej strach przed bólem i przed niezanym ... wszystko jest do przezycia, jak rodzi to tylko mysl o tym , zeby maleństwo szybko wyszło zdrowe jest myślą przewodnią ;-) a jak już maluch wyjdzie i zapłacze to jest takie szczescie, ze nic tylko płakać
osobiście nie do końca wierzyłam, ze mój poród jest jakimś pod szczególnym nadzorem (to usłyszałam jaklekarze przekazywali zmianę)... tak byłam pozytywnie nastawiona![]()
juz mi sie sni po nocach , powiem ze raz na tydzien jestem na porodówce 
A Ty kochana moze byś sie pochwaliła jak tam na wyjeżdziehej dziewczyny śniegowo ale się rozpisałyście że szoki nie chce mi się was nadrabiać
wypad udał się znakomicie i było super fajnie
olkale super córcia &&&& żeby dobrze się chowała mała księżniczka
batonik super naciesz się męzem bo nawet córcia sama przyspieszy poród
niedługo będę miała wyniki ciekawe co tam znajdą
zmykam bo mam górę praniaa prać uwielbiam z kolei prasowanie mniej
scully oszczędzaj się!!!
;-)Witam i ja poniedziałkowo
.. u nas dziś też śnieg sypie jak szalonybyłam w szpitalu po wypis i niestety w zaleceniach jest że mam się stawić na oddział 13 grudnia:-( a myślałam, że może tego uniknę
no więc nie pozostało nic innego jak zakasać rękawy i przez dwa tygodnie przygotować wszystko bo potem to nic nie wiadomo
czy wyjdę z Blanką czy jeszcze w dwupaku
![]()
... dziś przyjechała moja mamita i pomogła segregować ciuszki do prania ;-)pierwsza pralka za nami :-) teraz rozwieszam te cudeńka
jutro może się zmobilizuje i postrzelam fotki Blanki pokoiku i reszty po remoncie ;-)
![]()
... R idzie od środy na urlop na razie na tydzieńto będziemy mieli po pierwsze troszkę czasu dla siebie a po drugie czas na spokojne przygotowanie się na przyjście Blanki ;-)
... ale bym zjadła placki ziemniaczaneze śmietaną i z cukrem
![]()
Pozdrówka ... idę zmierzyć cukierpo obiedzie
Scully czy ty też zauważyłaś ze miedzy nami jest równe 4 tygodnie znaczy się miedzy naszymi fasolkami![]()
co do dnia 

Scully oszczędzaj sie ... nie przesadzaj i rozkałdaj na kilka dni takie sklepowe wizyty
scully oszczędzaj się!!!
tylko miałam dość wsiadania i wysiadania
za to potem poszliśmy z mamą na tortille z warzywami
pycha 
... ale bym zjadła placki ziemniaczaneze śmietaną i z cukrem
![]()
tak się najadłam jak mopsik
ale potem od oleju mi źle było (za tłusto) 
bialutko, aż miło -tylko trochę zimno i wiało 

taka mini zachcianka 

co do dnia
autkiem byliśmy więc nie było tak źletylko miałam dość wsiadania i wysiadania
za to potem poszliśmy z mamą na tortille z warzywami
pycha
u mnie były w sobotę (ale bez cukru)tak się najadłam jak mopsik
ale potem od oleju mi źle było (za tłusto)
Przeszłam się z mamą do sklepu i fajowo na dworzebialutko, aż miło -tylko trochę zimno i wiało
a zaraz będę jeść frytki z piekarnikataka mini zachcianka
![]()