reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam się sobotnio

hej kobietki
Poczytałam Was trochę od wczorajszego dnia :tak: mam nadzieję, ze wrcą czasy, ze będe zagladała częściej ;-) myslę, ze w końcu sie unormuję, bo powoli łapie instrukcje obsługi :-D
Dziekuje wszystkim za gratki... :-)

Erba fakt, ze niektóre horoskopy podają datę 23.11... nic mnie to nie obchodzi:-D ja przyjmuje, ze od 22 jest Strzelec :tak::-D choć w sumie i tak nie ma to wiekszego znaczenia ;-)
Mysza używam właśnie maści o której pisałaś... rzeczywiscie jset poprawa... nie ściagam pokarmu i podaje piersi na zmianę - jedna juz sie zagoiła... i na szczescie mam już pokarm wiec jak małą sie przyssa to przynajmniej sie najadaZobacz załącznik 303988Zobacz załącznik 303973

śliczna ta Twoja księżniczka , jeszcze raz wszystkiego naj naj dla Was

Batonik nawet tak nie mysl ze Blaneczka mogłaby byc jedynaczką , wiesz taki ból sie szybkkkoooo zapomina co prawda jest wiekszy strach ale co tam :)

A my dziś troszkę sobie lofrowaliśmy , corcie zawiozlam do kina a ja do kolezanek :)
Miłego wieczorku

Batonik nawet tak nie mysl ze Blaneczka mogłaby byc jedynaczką , wiesz taki ból sie szybkkkoooo zapomina co prawda jest wiekszy strach ale co tam :)

... nie no to był żarcik ;-) ... zawsze chcieliśmy mieć trójeczkę dzieci :-p a już na pewno dwoje :tak: ... pożyjemy zobaczymy, najważniejsze żeby Blanka urodziła się cała i zdrowa ... potem będziemy dalej planowali :tak:

... a my dziś posegregowaliśmy ciuszki dla małej i nic tylko prać :tak: ... oprócz tego posprzątałam już w 70% dużą szafę bo spędzała mi sen z powiek :baffled: dzięki temu pozbyłam się dużej ilości rzeczy, których już nie będziemy nosili :tak: od razu zrobiło się luźniej ;-)

Pozdrawiamy

Witam Kochane!!!

A ja byłam u ginka i troche sie wkurzylam bo chcialam badania na ureoplazmę zrobic i na ta chlymadię a on jakąś taką minę zrobil i dał skierowanie ale żadnego wymazy nie pobierał no to zadzwonilam do labolatorium i zapytałam czy oni robia taki wymaz i niby tak, ale jak:baffled::baffled::baffled:
No a tak w ogóle to miałam pęcherzyk naturalnietj. bez wspomagaczy i pyta mnie czy robimy IUI no i wczoraj miałam tym razem było juz po owu wiec może większe szanse:crazy::crazy::crazy::crazy: Jestem skołowana, bo nie mam nadal konkretnej diagnozy skąd ta bezpłodność (jakkolwiek to nazwać)??? Bakteria borelii podobno nie wpływa na samo zajście w ciąże???:baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y: zaczynam czuc :wściekła/y::wściekła/y: do gatunku lekarskiego!!!

Pozdrawiam kciukaski trzymam za nasze Cieżaróweczki i staraczki oczywiście owocnych cykli Kobietki!!!

Robin a co to jest ueroplazma?
Trzymam kciuki za fasoleczkę!

hej kobietki
Poczytałam Was trochę od wczorajszego dnia :tak: mam nadzieję, ze wrcą czasy, ze będe zagladała częściej ;-) myslę, ze w końcu sie unormuję, bo powoli łapie instrukcje obsługi :-D
Dziekuje wszystkim za gratki... :-)

Olkale malutka jest śliczniusia, taka kruszyneczka z niej.

Wiecie co nie bardzo rozumiem testy owu. Przed wczoraj zrobiłam wieczorem i były dwie wyraźne krechy, wczoraj zrobiłam wieczorem i też dwie krechy, dziś to samo, z tym że jedna ociupine bledsza. No to kiedy są te 24 - 36 godzin o których piszą w instrukcji?

... no coś Ty, aż tak bardzo chyba nie zatęsknię od razu ... :baffled: ... kto wie może będzie to taki przyjemny poród, że Blanka będzie jedynaczką :-D
Niemow hop wiele kobiet mimo ciezkiego porodu decyduje sie na kolejne dziecko bol jest tylko kilka godzin a potem mamy nasza kruszynke
Robin a co to jest ueroplazma?
Trzymam kciuki za fasoleczkę!

Olkale malutka jest śliczniusia, taka kruszyneczka z niej.

Wiecie co nie bardzo rozumiem testy owu. Przed wczoraj zrobiłam wieczorem i były dwie wyraźne krechy, wczoraj zrobiłam wieczorem i też dwie krechy, dziś to samo, z tym że jedna ociupine bledsza. No to kiedy są te 24 - 36 godzin o których piszą w instrukcji?
ja bym przytuasowala codziennie przez 3-4 dni od pojawienia sie tlustych krech
witam sie niedzielnie i zycze udanego dnia

Hej Kochane witamy niedzielnie ;-)

Asiucha-L wszyscy mają wątpliwości co do tych testów owu :sorry2: powinnaś mniej więcej wiedzieć kiedy masz owu i wspomóc się testami a oprócz tego bobosexy przed i po ze 3 dni :tak: ja bynajmniej tak robiłam i wcale nie słuchałam opinii, że co dwa dni :no: że niby lepiej :sorry2:

Pozdrawiam

Witam dziewczynki!
Właśnie mam owulacje i siedzę w pracy :-(:-(:-(:-(

to jak wrócisz do domu to dorwij mężusia ;-)

to masz płodne :tak: nie owu ;-) owu się zbliża :tak: nie da się bez monitoringu u gina określić dnia owu :tak: więc walcz i fasolkuj ;-) my w płodne co 2 dni szliśmy, bo codziennie to dla nas nie ta sama przyjemność była :sorry2: wiesz jak tylko na teście owu wychodzi druga krecha to już można działać :tak: a jak długo? aż druga krecha zniknie -to jeszcze 2-3 dni :tak::-)

Takie śliczności znalazłam na necie :-D

Załączniki

• mini.jpg
    mini.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
I ja się wpadłam przywitać w niedzielę

Asiula kidys ogladałam wywiad z ginem ze te testy owu to nic dobrego , a więc olej testy i boboseksy na całego !!!!!!!! A my trzymamy &&&&&&&&&& i przesyłamy `~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)

A ja dziś mam lezaca nigdzie nie ide nieeechce mi sie choć lekki mrozik i sloneczko u nas

Miłej niedzieli !
Scully fajne to zdjątko :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry