izus180584
Fanka BB :)
Witam Kochane!!!
Okale najszczersze gratulacje czekamy na zdięcia Królewny!!!
A ja byłam u ginka i troche sie wkurzylam bo chcialam badania na ureoplazmę zrobic i na ta chlymadię a on jakąś taką minę zrobil i dał skierowanie ale żadnego wymazy nie pobierał no to zadzwonilam do labolatorium i zapytałam czy oni robia taki wymaz i niby tak, ale jak![]()
No a tak w ogóle to miałam pęcherzyk naturalnietj. bez wspomagaczy i pyta mnie czy robimy IUI no i wczoraj miałam tym razem było juz po owu wiec może większe szanseJestem skołowana, bo nie mam nadal konkretnej diagnozy skąd ta bezpłodność (jakkolwiek to nazwać)??? Bakteria borelii podobno nie wpływa na samo zajście w ciąże???
zaczynam czuc
do gatunku lekarskiego!!!
Pozdrawiam kciukaski trzymam za nasze Cieżaróweczki i staraczki oczywiście owocnych cykli Kobietki!!!
Maćku jak tam Twoje badania odkryłaś coś nowego???
Izuś, a jak tam u Ciebie poszalałaś po teścikach i jakieś pozytywna efeekty???
Nerida &&&&&&&&&&& oby jak najszybciej sie udało!!!
no niestety efektów brak, ale mężusia niestety w owul nie było
Za Ciebie również trzymam kciuki &&&&&&&&& no niestety tacy lekarze są że jak sie sama nie upomnisz o badania to Ci żadnych nie zrobią
Batonik Super że jesteście w domku i że wyniki już są w miare ok a teraz już Ci zleci do porodu
A co u słychać u Tośki, Agutki juz dawno sie nie odzywały??????

... w ogóle wszystko cieszy :-) ... a R postanowił wziąć urlop w przyszłym tygodniu żebyśmy choć troszkę nadrobili zaległości szpitalne 
ja to nawet powietrzem się dławiłam jak szliśmy do samochodu ze szpitala a jak jechaliśmy do domku to mówiłam do R że nawet zapach spalin mi się podobał
Hej Żabko 

muszę popstrykać kilka fotek na pamiątkę bo będę za nim tęskniła
moja ciocia pracuje w sanepidzie i też nie poleca jej