batonik24
Mamusia Klusiaczka
:-)Witamy już z domku po 24 dniach na oddziale 
... otóż wyniki aspat i alat spadają nadal, reszta jest OK więc zostałam wypisana na 2 tygodnie do domku
za 2 tygodnie mamy się stawić na oddziale celem powtórzenia badań, ale ja już sama zdecydowałam, że dla własnego spokoju będę robić je co piątek tak jak w szpitalu tą biochemię i będę wiedziała czy spadają
już we wtorek jadę do mojego gina na usg i ktg, a nie ma potrzeby robienia zapisu codziennie
nadal mam brać te leki co w szpitalu ;-)
... ehhhhhhhhhhhh ... mój kochany domek tak się za nim stęskniłam że
... w ogóle wszystko cieszy :-) ... a R postanowił wziąć urlop w przyszłym tygodniu żebyśmy choć troszkę nadrobili zaległości szpitalne 
POZDRAWIAMY ;-)

bardzo dziękujemy wszystkim za &&&&&&&&&&&&& ... podziałały 

... otóż wyniki aspat i alat spadają nadal, reszta jest OK więc zostałam wypisana na 2 tygodnie do domku
za 2 tygodnie mamy się stawić na oddziale celem powtórzenia badań, ale ja już sama zdecydowałam, że dla własnego spokoju będę robić je co piątek tak jak w szpitalu tą biochemię i będę wiedziała czy spadają
już we wtorek jadę do mojego gina na usg i ktg, a nie ma potrzeby robienia zapisu codziennie
nadal mam brać te leki co w szpitalu ;-) ... ehhhhhhhhhhhh ... mój kochany domek tak się za nim stęskniłam że
... w ogóle wszystko cieszy :-) ... a R postanowił wziąć urlop w przyszłym tygodniu żebyśmy choć troszkę nadrobili zaległości szpitalne 
POZDRAWIAMY ;-)
mam nadzieję że mnie nie dopadnie w ciąży
ale muszę zachować wszelkie środki ostrożności
ja to nawet powietrzem się dławiłam jak szliśmy do samochodu ze szpitala a jak jechaliśmy do domku to mówiłam do R że nawet zapach spalin mi się podobał
a ja jeszcze psychicznie nie gotowa