u mnie tempka dzisiaj trochę niższa, ale mierzona 40 minut wcześniej z konieczności, bo musiałam do pracy wstać wcześniej, więc moze dlatego niższa 
wczoraj chwaliłam się, że nie mam objawów takich jak ostatnio i przez to jestem spokojniejsza i co ? i dzisiaj przez jakiś czas pojawił się po raz pierwszy w tym cyklu ból podbrzusza jak na @ :-( tak samo było w zeszłym cyklu, ból narastał i tylko się niepotrzebnie męczyłam... Jeśli będzie silniejszy to w przyszłym tyg przed terminem @ pójdę do gina, powiem, że mam takie bóle dopiero odkąd się staramy (i to też nie w każdym cyklu) i mam takie podejrzenie, że może zarodek powstaje sobie ale potem nie potrafi się utrzymać. Ale teraz już nie gdybam, tylko czekam na rozwój wydarzeń
powiem szczerze, o ile w zeszlym cyklu ten bol mi dawal duzo nadziei i cieszyl, o tyle w tym wcale go nie chce
wolalabym bezobjawowo doczekac @ lub jej braku a tak to się pewnie zacznę nakręcać pod koniec cyklu 

wczoraj chwaliłam się, że nie mam objawów takich jak ostatnio i przez to jestem spokojniejsza i co ? i dzisiaj przez jakiś czas pojawił się po raz pierwszy w tym cyklu ból podbrzusza jak na @ :-( tak samo było w zeszłym cyklu, ból narastał i tylko się niepotrzebnie męczyłam... Jeśli będzie silniejszy to w przyszłym tyg przed terminem @ pójdę do gina, powiem, że mam takie bóle dopiero odkąd się staramy (i to też nie w każdym cyklu) i mam takie podejrzenie, że może zarodek powstaje sobie ale potem nie potrafi się utrzymać. Ale teraz już nie gdybam, tylko czekam na rozwój wydarzeń

powiem szczerze, o ile w zeszlym cyklu ten bol mi dawal duzo nadziei i cieszyl, o tyle w tym wcale go nie chce
wolalabym bezobjawowo doczekac @ lub jej braku a tak to się pewnie zacznę nakręcać pod koniec cyklu 
na pocieszenie Wam napisze ze znam dwa przypadki jedna moja sasiadka obecnie mam dwoch chlopcow i kolezanka z bylej pracy tez mama dwojki dzieci doczekaly sie dzieciaczkow po 20 latatch czekania, nie zycze oczywiscie Nam tu tyle czekac ale chce tylko powiedziec ze zdarzaja sie Cudy bo tyle czekac to dla mnie jest cud i byly to zaplodnienia czysto naturalne
ciekawe ciekawe, której się udało hihi;-)
w kazdym cyklu gdy cos tylko zakluje, zaboli troszke inaczej niz poprzednio probujemy sie w tym doszukac jakiegos znaku, ze moze to juz to, a tak prawde powiedziawszy to kazdy cykl wyglada jakos inaczej, raz zakluje w tej czesci, raz gdzie indziej znowu, mnie np brzuch boli w kazdym cyklu ale jednak zawsze jakos inaczej, raz piersi bola bardziej raz mniej dlatego staram sie nie myslec za duzo o tym tylko odliczam dni do testowania :-) tak zle i tak nie dobrze