• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hi

Czyli my juz do archiwum :-(
Lopciu a moze to jest wlasnie to , mam nadzieje ze odpuscisz tak jak ja &&&&&&&&&&

Buziam Was bardzo mocno i powiem ze bakuje mi Was strasznie

witam was

Lucynko smutne co piszesz ale może akurat wtedy sie uda.... ja tez juz momentami nie mam sił :/ w tym cyklu zrobię jeszcze ten monitoring ale jak sie nie uda to nie wiem...pewnie też odpuszcze.zmeczona jestem

Kinga mi już nie zależy jestem tym strasznie zmęczona:( no ale i tak jest smutno że tylko mam jednego skarba:(
...oj boli...

erba u innych sie może sprawdza ale ja to jestem wyjątek

nie będzie mnie tak często właściwie podjęłam decyzję
juz się nie staram bo i po co i tak nie wychodzi
mam dosyć tego czekania
pewnie będe wpadac coś tak podobnie jak teraz z przerwami
lopciu ale jak cie sie kieys uda to przyjdz i pochwal sie nam bo duzo co poodchodzilo a potem zaciazylo to juz tu niewrocilo :-(

witam wszystkie ja od popczatku roku jakos ogarnac sie niemoge ze wszystkim i ciagle zmeczona mam nadzieje ze to tylko przesilenie jesienne i zmiana rozkladu dnia dostosowana do szkoly ;-)
ale bedzie ok chcialam sie pochwalic ze stracilam juz 7 kg na mojej dietce :-):-D jeszcze 19 i bede w niebie :-p:sorry2: mmam nadzieje ze sie uda i ze niepotrwa to zadlugo ;-)

i dzis dostalam pismo 1 pazdziernika mamy kolejna komisje lekarska corki wiec baaaaardzo prosze w ten dzien o 8:45 o mocne trzymanie kciukow ;-) ok zmykam juz b padam a rano od nowa kolejny dzien :sorry2:

Lucynko a ja nadal wierzę mimo że to trwa tak długo..... zobacz dziewczyny Tu juz mają dzieciaczki swoje a my dalej z jednym dzieckiem ( ale zobacz jakich mamy wspaniałych tych synków!) cieszmy się tym co mamy.
Boli boli.... też bym chciała a zobacz nie wychodzi :((( ech
Kiedyś się może i nam uda....

reklama
Hej!!!

Żabko kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&&&&& my dziś byłyśmy na komisji teraz czekamy na decyzję. super Ci ta waga spada:-)

Kinga.Lopop zobaczycie jak Wam fasolinki zrobią niespodziankę i do Was "przyjdą" &&&&&&&&&&&&

A u nas ok .Nadzia rośnie już obiadki,kaszki i deserki wcina :) Starsza córcia do przedszkola zaczęła chodzić -bardzo jej się podoba . a czas leci i leci jeszcze trochę i święta:-D

pozdrawiam i buziaki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry