87zabka
Fanka BB :)
o to ja tez za was trzymam kciuki zebyscie szybko dostali decyzje :-) ja w zeszlym roku czekalam 3 tygodnie mam nadzieje ze w tym roku dostane szybciej co zdaze do 20 pazdziernika zaniesc kwitek do urzedu ale zobaczymy najwazniejsze zeby sie udalo wszysttko tak jakbysmy chcieli to byloby super zaczelibysmy troche lzej zyc i ciekawa jestem ja jak dlugo dostanie tym razem orzeczenie bo syn znajomej dostal najpierw na rok potem na 3 a dopiero potem do 16 a jej szwagierki syn dostal najpierw na rok a potem odrazu do 16 bo u nich akurat to jest dziedziczne wiec moze dlatego latwiej im poszlo bo juz kilka osob ma u nich w rodzinie to zdiagnozowaneHej!!!
Żabko kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&&&&& my dziś byłyśmy na komisji teraz czekamy na decyzję. super Ci ta waga spada:-)
Kinga.Lopop zobaczycie jak Wam fasolinki zrobią niespodziankę i do Was "przyjdą" &&&&&&&&&&&&
A u nas ok .Nadzia rośnie już obiadki,kaszki i deserki wcinaStarsza córcia do przedszkola zaczęła chodzić -bardzo jej się podoba . a czas leci i leci jeszcze trochę i święta
![]()
pozdrawiam i buziaki:-)
a ja w srode mam z klaudia wizyte u psyhiatry kolejna i na niej ma zapasc decyzja czy wlaczymy jej leki wyciszajace w dni nauki szkolnej
jakos mam mieszane uczucia co do tego bo z jednej strony wiem ze jej to pomoze bo nawet zauwazylam ze przez jej dzikosc czesc dzieci sie jej poprostu boi i niesa zbyt chetne zeby z nia siedziec w lawce i nawet jej kolezanka co z nia 3 lata razem do pszedszkola i zerowki chodzila przesiadla sie juz do innej dziewczynki znalazla sobie inna kolezanke i widze ze klaudi jest przykro z tego powodu a ja wiem ze napewno jej kolezanka poporostu potrzebowala wiecej skupienia a przy klaudi niestety o to ciezko a z drugiej strony martwie sie ze od tak mlodego wieku mialaby cos lykac musialabym dawac jej dodatkowo cos oslonowego na watrobe i zoladek i co jakis czas robic badania zeby wiedziec ze wszystko ok mam juz metlik w glowie zobaczymy co powie pani doktor bo ja juz sama niewiem co lepsze :-(widze ze obiadki sie zaczely :-) fajny czas jeszcze troche i wam zacznie sama siedziec ;-)
dziewczyny a wy co do arhiwum sie wybieracie???zadne takie ja tam niedam sie zaszufladkowac w arhiwum chocbym miala sama pisac to niezostawie naszego temaciku ;-)
kobietki mobilizujecie sie ;-) chociaz po 1 wpisie na dzien od kazdej i przetrwamy ;-)
tj ogladam lekarzy a oni z Torunia 
No i jeszcze siedzi a nic nie pisze 

i pierwszy raz musialam w aptece pokazac dowod osobisty
no ale niema co sie dziwic wkoncu dostalam rozowa recepte a nie biala od poniedzialku zaczniemy podawanie troche sie boje czy brzuch jej niebedzie bolal i takie tam inne skutki uboczne ale z tego co czytam na necie to wszyscy sobie chwala ten lek wiec zobaczymy