reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej!!!

Żabko kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&&&&& my dziś byłyśmy na komisji teraz czekamy na decyzję. super Ci ta waga spada:-)

Kinga.Lopop zobaczycie jak Wam fasolinki zrobią niespodziankę i do Was "przyjdą" &&&&&&&&&&&&

A u nas ok .Nadzia rośnie już obiadki,kaszki i deserki wcina :) Starsza córcia do przedszkola zaczęła chodzić -bardzo jej się podoba . a czas leci i leci jeszcze trochę i święta:-D

pozdrawiam i buziaki:-)
o to ja tez za was trzymam kciuki zebyscie szybko dostali decyzje :-) ja w zeszlym roku czekalam 3 tygodnie mam nadzieje ze w tym roku dostane szybciej co zdaze do 20 pazdziernika zaniesc kwitek do urzedu ale zobaczymy najwazniejsze zeby sie udalo wszysttko tak jakbysmy chcieli to byloby super zaczelibysmy troche lzej zyc i ciekawa jestem ja jak dlugo dostanie tym razem orzeczenie bo syn znajomej dostal najpierw na rok potem na 3 a dopiero potem do 16 a jej szwagierki syn dostal najpierw na rok a potem odrazu do 16 bo u nich akurat to jest dziedziczne wiec moze dlatego latwiej im poszlo bo juz kilka osob ma u nich w rodzinie to zdiagnozowane
a ja w srode mam z klaudia wizyte u psyhiatry kolejna i na niej ma zapasc decyzja czy wlaczymy jej leki wyciszajace w dni nauki szkolnej :zawstydzona/y: jakos mam mieszane uczucia co do tego bo z jednej strony wiem ze jej to pomoze bo nawet zauwazylam ze przez jej dzikosc czesc dzieci sie jej poprostu boi i niesa zbyt chetne zeby z nia siedziec w lawce i nawet jej kolezanka co z nia 3 lata razem do pszedszkola i zerowki chodzila przesiadla sie juz do innej dziewczynki znalazla sobie inna kolezanke i widze ze klaudi jest przykro z tego powodu a ja wiem ze napewno jej kolezanka poporostu potrzebowala wiecej skupienia a przy klaudi niestety o to ciezko a z drugiej strony martwie sie ze od tak mlodego wieku mialaby cos lykac musialabym dawac jej dodatkowo cos oslonowego na watrobe i zoladek i co jakis czas robic badania zeby wiedziec ze wszystko ok mam juz metlik w glowie zobaczymy co powie pani doktor bo ja juz sama niewiem co lepsze :-(

widze ze obiadki sie zaczely :-) fajny czas jeszcze troche i wam zacznie sama siedziec ;-)

dziewczyny a wy co do arhiwum sie wybieracie???zadne takie ja tam niedam sie zaszufladkowac w arhiwum chocbym miala sama pisac to niezostawie naszego temaciku ;-)

kobietki mobilizujecie sie ;-) chociaz po 1 wpisie na dzien od kazdej i przetrwamy ;-)

reklama
Hi

Melduje sie po bloku serjalowym ;-)Dzis jak co tydzien u Batonika byłam :-ptj ogladam lekarzy a oni z Torunia
Żabciu masz racje choc po jednym helolll dziennie i bedzie si

U nas chorubsko , starszyzna przyniosla a ze mlodziez po szczepieniu to raz dwa i katarek , kaszelek mam nadzieje ze szybko sobie poradzimyy bo w piatek na wesele jedziemy :rofl:

Izus jak ten czas zapyla az sie wierzyc nie chce ja pierdziuu , tak sobie mysle ze tu zaraz Szyulka 2 latka Blania ojojj no i Natka naszej Olkale ( ma ktoras do niej namiar nie wiecie co tam u nich?) Scully sie tez nie odezwala no nie piszac juz o Myszce BABYYYYYY GDZIE JESTESCIE HELOLLLL
Trzymam kciukasy za szybkie decyzje zyczymy zdrowka no i do poklikania a i pozdrowienia dla krzaczorków :-)

buziakiii

helloł

... ehh jestem, jestem od czasu do czasu :-p a że go mało to i z frekwencją lipa ...

Pajka i Pok - Gratki !!! Niech się dzieciaczki zdrowo chowają :tak:

Lopciu - smutne co piszesz, ale Cie rozumiem, pamiętaj tylko tak na marginesie, że my o Blankę walczyliśmy 6 lat :sorry:

Erbix - Ty to zawsze do pionu doprowadzisz :-p zdrówka dla Roro :tak: a Ty tak co tydzień w Toruniu a ani razu na cofce nie byłaś :sorry: nu,nu,nu

Pzdr

Dzieki! :)

Przesylam wam moc pozytywnej energii!
Jeszcze packa i tosia odezwijcie Sie laseczki
ja tu czytam i pisze choc Juz mamy wiekszosc dwulatki dzieciaczki
wlanie dzis mowilam mezowi ze ponad dwa lata tu pisze à ten Sie smieje ze zadna Juz ze mnie staraczka od 2010 bo mala ma Juz dwa latka w listopadzie.
u mnie w sztokholmie zimno wieje i jesien na calego do konca grudnia mam wyklady i od stycznia tylko 10 tyg jeden kurs i studium pani przedszkolanki zaliczone nic tylko szukac pracy jupiiiii

helloł

... ehh jestem, jestem od czasu do czasu :-p a że go mało to i z frekwencją lipa ...

Pajka i Pok - Gratki !!! Niech się dzieciaczki zdrowo chowają :tak:

Lopciu - smutne co piszesz, ale Cie rozumiem, pamiętaj tylko tak na marginesie, że my o Blankę walczyliśmy 6 lat :sorry:

Erbix - Ty to zawsze do pionu doprowadzisz :-p zdrówka dla Roro :tak: a Ty tak co tydzień w Toruniu a ani razu na cofce nie byłaś :sorry: nu,nu,nu

Pzdr
u mnie już też 6 lat starań
erba zdrówka
svensonka to już z górki:):)
zabka mam koleżankę co jej syn bierze tabsy i było o niebo lepiej teraz już jest dorosły i jest ok:)

Elolll wieczorowo

POk wielkie gratki

Batonik po 21 to juz nie wypada wpadac na cofkę ;-)

U nas lepiej ptfu ptfu , dzis bylam z dzieciakami zeby je osluchala na cale szczescie czysto

Zycze dobrej nocki

Hi

Melduje sie po bloku serjalowym ;-)Dzis jak co tydzien u Batonika byłam :-ptj ogladam lekarzy a oni z Torunia
Żabciu masz racje choc po jednym helolll dziennie i bedzie si

U nas chorubsko , starszyzna przyniosla a ze mlodziez po szczepieniu to raz dwa i katarek , kaszelek mam nadzieje ze szybko sobie poradzimyy bo w piatek na wesele jedziemy :rofl:

Izus jak ten czas zapyla az sie wierzyc nie chce ja pierdziuu , tak sobie mysle ze tu zaraz Szyulka 2 latka Blania ojojj no i Natka naszej Olkale ( ma ktoras do niej namiar nie wiecie co tam u nich?) Scully sie tez nie odezwala no nie piszac juz o Myszce BABYYYYYY GDZIE JESTESCIE HELOLLLL
Trzymam kciukasy za szybkie decyzje zyczymy zdrowka no i do poklikania a i pozdrowienia dla krzaczorków :-)

buziakiii
no i widzisz jak sie odrazu zywiej zrobilo ;-)
Batonik widzialam Cię :-p:laugh2:No i jeszcze siedzi a nic nie pisze

Udało mi sie wywąchac iz 16-09 Pok urodziła Zosie A Pajka urodziła synka 17-09 :)

A teraz to juz lete spać
gratki dla mamusiek kurde same musimy polowac na nowosci bo same sie nieracza pochwalic :-p:sorry:
Jeszcze packa i tosia odezwijcie Sie laseczki
ja tu czytam i pisze choc Juz mamy wiekszosc dwulatki dzieciaczki
wlanie dzis mowilam mezowi ze ponad dwa lata tu pisze à ten Sie smieje ze zadna Juz ze mnie staraczka od 2010 bo mala ma Juz dwa latka w listopadzie.
u mnie w sztokholmie zimno wieje i jesien na calego do konca grudnia mam wyklady i od stycznia tylko 10 tyg jeden kurs i studium pani przedszkolanki zaliczone nic tylko szukac pracy jupiiiii
no widzisz a dopiero co niedawno byly trudne poczatki z cycowaniem i niemoglas sie doczekac pracy a tu prosze jak zlecialo :-D
u mnie już też 6 lat starań
erba zdrówka
svensonka to już z górki:):)
zabka mam koleżankę co jej syn bierze tabsy i było o niebo lepiej teraz już jest dorosły i jest ok:)
no dzis zapadla decyzja ze podajemy Medikinet mysalam ze takie leki pewnie sa drogie ale za pudelko zaplacilam 3 zl:szok: i pierwszy raz musialam w aptece pokazac dowod osobisty :confused: no ale niema co sie dziwic wkoncu dostalam rozowa recepte a nie biala od poniedzialku zaczniemy podawanie troche sie boje czy brzuch jej niebedzie bolal i takie tam inne skutki uboczne ale z tego co czytam na necie to wszyscy sobie chwala ten lek wiec zobaczymy

pozdrawiam was babolki i zycze milego wieczoru

reklama
no i widzisz jak sie odrazu zywiej zrobilo ;-)

gratki dla mamusiek kurde same musimy polowac na nowosci bo same sie nieracza pochwalic :-p:sorry:

no widzisz a dopiero co niedawno byly trudne poczatki z cycowaniem i niemoglas sie doczekac pracy a tu prosze jak zlecialo :-D

no dzis zapadla decyzja ze podajemy Medikinet mysalam ze takie leki pewnie sa drogie ale za pudelko zaplacilam 3 zl:szok: i pierwszy raz musialam w aptece pokazac dowod osobisty :confused: no ale niema co sie dziwic wkoncu dostalam rozowa recepte a nie biala od poniedzialku zaczniemy podawanie troche sie boje czy brzuch jej niebedzie bolal i takie tam inne skutki uboczne ale z tego co czytam na necie to wszyscy sobie chwala ten lek wiec zobaczymy

pozdrawiam was babolki i zycze milego wieczoru
Swieta Sie zblizaja i zimna tez bleee ja kocham plaze i slonce!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry