Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szkoda ;-)Ja ogolnie jestem z pomorza i zawsze wyjezdzalam na sylwestra w gory. Teraz mieszkamy w Pradze i chyba tez gory w tym roku wypadną bo blisko. Ale jezeli chodzi o woj slaskie to nie mam pojecia.
Bardzo przykre, może to dobry momoent zeby wypelnic pustki po mamie dzidzia :-(Witajcie Kochane Staraczki.
Długo mnie tu nie było i zniknęłam tak nagle z forum.
Nie mam głowy do tego aby nadrobić zaległości więc od razu GRATULUJĘ tym, którym się udało wreszcie zafasolkować.
Serdecznie witam Nowo Przybyłe Staraczki.
Dziewczyny u mnie się pokomplikowało i nie wiem kiedy będę w stanie starać się o dzidzię. Minął już tydzień od...nagłej śmierci mojej Kochanej Mamy.
Jakie to życie jest kruche...i nagle staje się szare. Ogarną mnie taki Wielki Smutek, że nie mam siły starać się o Nowe Życie.
Chociaż wiecie mam taką cichą nadzieję, że gdy odzyskam siły to Mama sprawi, że ciąża przyjdzie szybciej niż się spodziewałam. Śmierć za Życie, to byłby cudowny prezent od Mamusi.
Pozdrawiam Was serdecznie.
.
Dziewczyny u mnie się pokomplikowało i nie wiem kiedy będę w stanie starać się o dzidzię. Minął już tydzień od...nagłej śmierci mojej Kochanej Mamy.
Jakie to życie jest kruche...i nagle staje się szare. Ogarną mnie taki Wielki Smutek, że nie mam siły starać się o Nowe Życie.

przyszlam znow do domu i zanim to wszystko przeczytam!Naprawde jak ktos nie siedzi caly dzien na forum to trudno nadarzyc,ale sprobuje.Taka propozycja:moze trzymajmy sie bardziej tematu co?Nie wiem co wy
progesteron, prolaktyne( z jakimś lekiem) eshadiol, TSH i TH4 i jeszcze mnie czeka powtórka między 17-22 dc

T... Każda z nas będzie, tyle że trzeba w to wierzyć a nie się załamywać. Wiem łatwo jest mówić, ale ja też to przeszłam. Trzymajcie się kochane, a za rok z wózeczkami będziemy chodzić
:-) ja też tak mysle chociaz dzisiaj mam zły dzien i zdołowana jestem ale pewnie mi przejdzie........
Chociaż wiecie mam taką cichą nadzieję, że gdy odzyskam siły to Mama sprawi, że ciąża przyjdzie szybciej niż się spodziewałam. Śmierć za Życie, to byłby cudowny prezent od Mamusi.
Pozdrawiam Was serdecznie.
;-)