Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyli ja,wisienka i ty zaczniemy razem nowy cykl chyba.ktos jeszcze?Nikiforka bardzo wspolczuje :-( trzymaj sie jakos, Twoja Mama napewno duchowo bedzie Cie wspierac.
aslowik78 - oby udalo sie szybko z tym uporac, szkoda ze musialo sie pojawic akurat przy takich ladnych planach
mazia89 - jak dobrze ze wszystko idzie w dobrym kierunku zycze duzo zdrowka i spokoju dla Ciebie i dzidzi :-)
A u mnie @ sie rozkreca i chyba na wieczor sie w pelni pojawi, tylko niech za dlugo nie gosci.
czyli ja,wisienka i ty zaczniemy razem nowy cykl chyba.ktos jeszcze?
pozniej bedzie mnie denerwowac hehe.A jak jest z tym mierzeniem tempki najlepiej z rana tak? Pierwszy cykl chyba tak bez sprawdzania sprobujemy najwyzej pozniej bede mierzyc.
do tego dzis rano zauwazylam ze mi bateria siada w termometrze i teraz nie weim czy innym nie zamieszam tym bardziej ze czekam na owu
Najlepiej z rana tylko za ja mierze o 7:30 i nie wiem czy to nie za poznodo tego dzis rano zauwazylam ze mi bateria siada w termometrze i teraz nie weim czy innym nie zamieszam tym bardziej ze czekam na owu
![]()
bo spioch jestem trza bedzie budzik nastawiac
. Nie znam sie na tym zbytnio ale chyba inny moglby namieszac raczej...Mellisa ja mam ten sam problem wysoka prolaktyne po obciazeniu i dostalam leki Bromergon i zaczynam go brac od nastepnego cyklu. Lepiej pogadaj o tym z lekarzem!ja prolaktyne miałam ok , tylko ta drugą prolaktyne z obciązeniem mam nie tak, musze jeszcze przeczytac na necie o co to chodzi,
narazie mam małe plamienia takie,lekko brazowe wiec pewnie @jutro przyjdzie lub pojutrze, raczej nie bede juz testoowac...