Ren
Bedzie dobrze
tydzienren to ile do tych dni płodnych?? tydzień czy dwa??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tydzienren to ile do tych dni płodnych?? tydzień czy dwa??

Mellisa ja mam ten sam problem wysoka prolaktyne po obciazeniu i dostalam leki Bromergon i zaczynam go brac od nastepnego cyklu. Lepiej pogadaj o tym z lekarzem!
Narzie spadam poprzytulac sie z kochany jutro tu zagladne z rana
aha i zapisuje sie na ten konkursik oczywiscie!!!
bromergon jest na zbicie prolaktyny. przy za wysokiej może nie być owulacji albo może być b.późno w cyklu.
witaj Bakteria w naszym skromnym gronie staraczkowym:-) mam nadzije ze zabieg sie uda i że szybko zajdziesz w ciąże:-)Witam wszystkie staraczkiJestem nowa na forum. Razem z mężem podjęliśmy decyzję, że jesienią zaczynami jeden z przyjemniejszych etapów małżeństwa, tzn. staranka
Od razu niestety zaczęły się schody :/ Zdiagnozowano mi PCOS, ale mam dobrego i rzetelnego lekarza, dlatego już 14 września czeka mnie zabieg laparoskopijnego nakłuwania jajników w celu umożliwienia owulacji w tych moich jajnikach, które są pełne pęcherzyków. Zaraz potem zaczynamy intensywne starania o maluszka. Jestem dobrej myśli, bo wiem, że ten zabieg przynosi chyba najszybsze efekty w nieszczęsnym zespole PCOS. Tak więc "łączę się" myślami z dziewczynami, które już zaczęły staranka albo zamierzają to zrobić w najbliższym czasie. Mam nadzieję, że wspólne, kobiece oczekiwanie oraz późniejsze testowania pomogą nam jakoś przejść tę - oby jak najkrótszą - drogę. Witam na forum jeszcze raz i pozdrawiam zwłaszcza obecne-przyszłe-mamusie
![]()
Melissa, a jaką miałaś tą prolaktynę?
w tym cyklu miałaś owu późno, fakt, ale wykres wygląda ładnie. przy za wysokiej prolaktynie zwykle temperatura w pierwszej fazie cyklu bardzo skacze, na wykresie są takie zęby- a u Ciebie jest ładnie płasko.
ja tez kiedyś miałam owu nawet w 26-28dc (a prolaktynę miałam wręcz b.niską, ot taka uroda), wyprostowałam to castagnusem i ziołami, bo chemicznych lekarstw nie lubię, jeśli tylko mogę staram się być 'naturalna'.