reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
u mnie nadal temperatura niska dzis miałam 36.3 skok szacuje ze powinien nastapic gdzies za 4 dni bo śluz płodny lekko mi sie wczoraj pokazał. dzis zrobie wieczorem zrobie testa owulacyjnego, a już od 2 dni ostro działamy z męzem, i tak będziemy codziennie do 3 dni poskoku czyli jeszcze tydzien...nie wiem jak ja to przetrzymam:cool2::-p:-D ale nie powiem bo jak narazie to milutko jest:zawstydzona/y::rofl2::-D
zmykam do pracy, buziaki i miłego dnia zycze wszystkim:-)

Witam po 1,5 tygodnia nieobecności.
Dziś w nocy wróciłam z urlopu. Podróż była koszmarna, jechaliśmy 2 godziny w burzy i ulewie. Bardzo się stresowałam:wściekła/y:.
Zaczyna mi się spóźniać @, ale testować będę dopiero w sobotę, bo teraz jestem u teściów, a przy nich nie chcę:baffled:. Nie wiem jak z mężem zareagujemy gdy wyjdzie pozytywny:blink:.

Ale mnie dziś głowa boli... Masakra. No i ley jajnik kłuje:( W ogóle jakoś tak słabo się dzis czuję... A tak z ciekawości czy któraś z was oprócz temperatury rano mierzy sobie te wieczorem? Ja tak z ciekawości sobie mierzę i wieczorem zawsze mam ok.37. Czasami w ciągu dnia też. Dziwne... A może normalne...

Witam po 1,5 tygodnia nieobecności.
Dziś w nocy wróciłam z urlopu. Podróż była koszmarna, jechaliśmy 2 godziny w burzy i ulewie. Bardzo się stresowałam:wściekła/y:.
Zaczyna mi się spóźniać @, ale testować będę dopiero w sobotę, bo teraz jestem u teściów, a przy nich nie chcę:baffled:. Nie wiem jak z mężem zareagujemy gdy wyjdzie pozytywny:blink:.

Witam:-) Mam nadzieję, ze wypoczęłaś:tak:No i trzymam kciuki za 2 grubaśne krechy na tescie:-)

cze Dziewczynki,
uff ile nadrukowalyscie :-)
ja wczoraj robilam test owu i znow wyszly mi II kreski, to juz 2 dzien. dzis temp mierzylam rano i jest dalej 36.5. Wczoraj w nocy mialam taki bol lewego jajnika, ze az mnie on obudzil!!!:szok: a skoku nadal nie ma :-(:no: ten cykl mi sie wydluzyl, dzis jest 19 dzien cyklu. Boje sie, ze to moze byc cho...na torbiel i to ona mi tak miesza!

A co do mojego wieku to jestem z rocznika 80 :)

reklama
hej moje staraczki.Ja dzisiaj mam 22 dc czyli juz nie dlugo.! Testować mam zamiar (jesli oczywiscie @ nie przyjdzie w 33 dc,czyli jakieś 5 dni po spodziewanej.Nie wiem czy wytrzymam,no ale tak sobie zakładam).Szyjka zasiniona(przy pomocy narzeczonego i lusterka zobaczyłam jak to wyglada i powiem ,ze jest granatowo,a zawsze bylo rózowo wiem bo nie raz juz sprawdzaliśmy) co świadczy o tym,ze jednak coś sie tam dzieje,ale nadziei zbyt dużych sobie nie robię.Bo moje ciało mnie zadziwia.W 10 dni biust mi urósł z B na C.Szkoda moich staników bo mialam takie ladne,a w żaden sie teraz nie mieszcze:baffled::baffled:poza tym po co mi taki duzy biust jak mam 156 i 45 kg wagi:baffled::baffled::baffled:

W ogole to robie dzisiaj gołabki,mysle ze z 50 bedzie.A potem robię gofry z bita smietaną i truskawkiami,oczywiscie bez pomocy mojego R sie nie obędzie.JAk to dobrze miec faceta kucharza:-):-):tak::tak:

A co do wieku,to ja jestem z przełomowego 89 roku.A dokladniej urodzilam sie dokladnie w 2 miesiace po obaleniu komuny.Z tego co widzę to jestem najmłodsza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry