sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
eijf- czekam na Ciebie i na Twoją interpr. mojego wykresiku....
hej kochana... szukalam troche na necie zeby porownac wykres z innymi i zobaczyc co kobietki pisza... nie chce cie niepokoic ale spadek temperatury po owulacji moze swiadczyc o cyklu bezowulacyjnym... jednak nie jest to regula... na podstawie tylko temp nie mozna tego sprawdzic... ja wierze i trzymam bardzo mocno kciuki zeby sie udalo...
tak na marginesie przewaznie kazda kobieta ktora ma regularne cykle ma raz w roku cykl bezowulacyjny... wiec nawet kochana jesli teraz mialas bezowulacyjny to sie nie martw bo nastepny bedzie juz ok...
ale i tak trzymam kciuki zebys juz tempki nie musiala sprawdzac bo tescior pokaze

Nie wiem skąd jej to przyszło do głowy bo nikomu nie mówimy że się staramy.Przy pierwszym dziecku od razu powiedzieliśmy że jestem w ciąży to rodzina powiedziała że za wcześnie bo się nie mogli doczekac

powiedz tylko, czy 15 dc była tempka w jakiś sposób zakłócona? bo reszta jest niższa więc to by się zgadzało że teraz nastąpił skok. Tylko, że lekarz Ci powiedział co innego przecież... więc nie wiem. Ja jestem najlepszym ekspertem od swoich własnych wykresów więc się nie będę wymądrzać