reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć dziewczyny:-).
Ale u mni w nocy burza straszna była, normalnie spać nie szło:szok::shocked2:. A teraz słoneczko ładnie świeci:tak:. Ja jeszcze się wczoraj z M poprzytulałam na wszelki wypadek no i teraz czekamy z niecierpliwością co z tego wyniknie:-);-).
Zielona trzymam kciuki za temperaturke:-).
Mazia mam nadzieję że to fasolka:tak:. Kciuki zaciśnięte:-).
Moniat oby @ nie przyszła, no i czekamy na testa z II krechami:tak:.

reklama
Mazia ale mi smaka narobiłaś:rolleyes: uwielbiam gołąbki a gofry jeszcze bardziej:-). Mniam mniam:-D. To będziemy razem testować jak dotrwamy,ja też planuje tak za 10 dni testa szczelić;-):tak:.

Ostatnia edycja:
Marlenka nie daleko mnie mieszkasz.wiec wpadaj starczy i dla Ciebie:-):tak::tak:

Trzymam kciuki za nas?? Moniat za Ciebie w szczegolnosci bo bys byla chyba pierwszą kwietnioweczką,jak nie marcówką;-);-)

witam kobitki
niestety nie mam czasu przeczytac wszystkich postow, wpadlam tylko sie pozegnac z Wami kochane;-)
Zajrze do Was jakos za kilka dni mam nadzieje, a tymczasem uciekam bo mi samolot zwieje:szok:
no nic trzymam za wszystkich kciuki, za siebie tez :-D hihi
Oby sie nam fasolki posypaly:-D
pozdrowienia;-)

no to teraz wystawiam oficjalnie swój wykresik, czekam na interpr. bo dla mnie to on chyba bezowulacyjny jest

oto on:

zielonawampirzyca Ovulation Charts
Wykresik bardzo ładny ale zinterpretowac nie potrafię niestety:-)
Dzisiaj w południe nadrobiliśmy zaległości z wczorajszego wieczorka i jak to mąż powiedział" będę się teraz mogła cieszyc do wieczora". Nie wiem dlaczego ale poczułam że wczorajszy dzien i dzisiejszy są ważne w naszych staraniach. Poczytałam o tym śluzie i tak mi wszystko pasowało że miałabym wyrzuty sumienia jakbyśmy nic z tym nie zrobili.
Liczę więc że jadnak nam się uda i będę miała takiego małego,różowego, pachnącego....i już mogę leciec do sklepu po śpioszki:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry