reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hejka kobietki:-):-) jak kilka dni sie nie odzwywałam ,ale czytałam codziennie wszytsko i zanim przeczytałam to albo juz wszystkie spać poszły:-D albo juz nie miałąm siły pisac:tak:
tak wiec moze dzisiaj troche z wami posiedzię :-)

a tak w ogóle to witam nowe dziewczyny:-)
i wielkie gratulacje dla krewetki:-):-)

reklama
zielona trzmaj sie:) ja cły czas mam nadzieję, ze i Tobie i mi sie udało:) A czas pokaże...
Robale przepraszam, ze tak na Ciebie naskoczyłam:( ie wiedzialam, że masz taka sytułacje... Trzymam kciuki za Ciebie:) Dbaj o siebie i niech mąż się Tobą ( Wami) jak najlepiej obiekuje:) Buziole w czułko:*
Witam nową staraczke:) Ja niestety też nie umiem od powiedzieć na twoje pytanie:(

Ja też Cie wisienko przepraszam, chciałaś dobrze jak inne dziewczyny, a w sumie to się na Tobie wyładowałam. Owszem mamy nie ciekawą sytuację, dużo przeszliśmy z moimi rodzicami, abym mogła być z mężem. Buziaczki dla Ciebie :*.

Robale przepraszam za pytanie jesli nie chcesz to ni odpowiadaj ale ile Ty masz lat, ze Twoi rodzice tak się wtrącaja do Twojgo życia? Dlatego wyprowadziliscie się z Polski? A nie masz tam w Nl nikogo znajomego kto mógłby Ci pomóc? A jak sie porozumiewacie skoro nie znacie języka? Musi byc Wam ciężko...

ja zwariuję...jutro ostateczny termin @...mężu kazało mi zrobić testa, walnełam sobie teraz jeden i znowu jest jasna kreska...zobaczymy co edzie rano z tempką, ale już mam dosyć tych pierniczonych, jasnych kresek....
zielona jak robiłaś po południu i jest jasna kreska to super :tak: w sumie jeszcze nie miałaś ostatecznego terminu @ więc krechy nie mogą być takie mocne :tak: więc trzymam kciuki, aby się jutro potwierdziło a tempka wysoko została :-D

wisienka a Twoja sytuacja bardzo mnie ciekawi :tak: kibicuję Ci, żebyś została majówką 2010 - jak Ci ta tempka skoczy to będziesz pierwszą chyba osobą, którą znam, a której w ciąży tak nisko spadła tempka - bo dotychczas tylko obserwujemy takie sytuacje na FF, żadna z nas jeszcze tak nie miała :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry