wisienka_83
mamuśka:)
Dzięki zielona
We mnie cały czas tli się iskierka nadziei... Może jestem tą szczęściarą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nam dziś mijają 4 miesiące od ślubudziewczyny za równiutko 2 tygodnie nasza druga rocznica ślubuwłaśnie to sobie uświadomiłam
![]()
oooo prosze to musisz jakiegos suprise zrobic na mezulkadziewczyny za równiutko 2 tygodnie nasza druga rocznica ślubuwłaśnie to sobie uświadomiłam
![]()

dziewczyny za równiutko 2 tygodnie nasza druga rocznica ślubuwłaśnie to sobie uświadomiłam
![]()
na moim piszą, że "żele Durex play mogą wpłynąć na mobilność spermy - jeśli staracie się o poczęcie -skontaktujcie się z lekarzem przed użyciem tego produktu"wiecie co przeczytałam ?? niebieski durex W 90% przypadków skutecznie eliminuje niedobory wydzielania śluzuczyli chyba nawet pomaga plemniczkom??
co masz na mysli, mama 2010??oooo prosze to musisz jakiegos suprise zrobic na mezulka![]()

hmmm, właściwie o tym nie pomyślałam, ale macie racjęto czekaja was miłe dni płodne:-):-) fajnie jakby fasoleczka była poczęta w rocznice:-) ja miałam nadzieje ze nasza sie tak pocznie ale niestety sie nie udało
to będzie czas krótko przed owulką ;-)

Mysle ze jakies sexy wdzianko na wieczor byloby jak najbardziej wskazaneco masz na mysli, mama 2010??![]()