reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wiecie co przeczytałam ?? niebieski durex W 90% przypadków skutecznie eliminuje niedobory wydzielania śluzuczyli chyba nawet pomaga plemniczkom??
na moim piszą, że "żele Durex play mogą wpłynąć na mobilność spermy - jeśli staracie się o poczęcie -skontaktujcie się z lekarzem przed użyciem tego produktu"

na szczęście akurat ostatnio musieliśmy go używać tylko w czasie, kiedy uż nie było dni płodnych, krótko przed @...

to czekaja was miłe dni płodne:-):-) fajnie jakby fasoleczka była poczęta w rocznice:-) ja miałam nadzieje ze nasza sie tak pocznie ale niestety sie nie udało
hmmm, właściwie o tym nie pomyślałam, ale macie rację :tak: to będzie czas krótko przed owulką ;-):tak:

a tak w ogóle to już mój 30-ty cykl w którym mierzę tempki! i piąty starankowy. może szczęśliwy będzie :tak::-D

co masz na mysli, mama 2010?? :rofl2::-p:-D
Mysle ze jakies sexy wdzianko na wieczor byloby jak najbardziej wskazane :sorry2:
albo poprostu fajnie dla was zaplanuj dzien, nie wiem co lubicie robic, ale moze cos co go zaskoczy, nie musi to byc cos co wiaze sie z wydawaniem kasy, odwiedzenie miejsca ktore milo sie wam kojarzy itp...zostawiam reszte twojej wyobrazni :sorry2:

reklama
np.

Załączniki

• calus[2].gif
    calus[2].gif
    10,5 KB · Wyświetleń: 59

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry