sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
ja właśnie też mam takie cieplejsze![]()
kochana kiedy testujesz?? trzymam kciuki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja właśnie też mam takie cieplejsze![]()

cos mi sie wydaje dziewczynki ze mi sie udalo zafasolkowac;-)czuje sie jakbym miala balonik w brzuchu i podczas zabawy z xavierkiem kiedy polozyl mi sie na brzuchu poczulam bol;-)mam nadzieje ze to "slodki" bol
;-)

kochana kiedy testujesz?? trzymam kciuki![]()

;-);-);-);-);-);-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111laseczki ja testuje za 8 dni juz nie moge wytrzymac............;-);-);-);-);-);-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
kochana kiedy testujesz?? trzymam kciuki![]()

cos mi sie wydaje dziewczynki ze mi sie udalo zafasolkowac;-)czuje sie jakbym miala balonik w brzuchu i podczas zabawy z xavierkiem kiedy polozyl mi sie na brzuchu poczulam bol;-)mam nadzieje ze to "slodki" bol
;-)

a zatestowałam dzisiaj i nici ...
ale może to jeszcze za wcześnie, bo @ powinnam dostać w niedzielę lub poniedziałek, a juz jak wcześniej testowałam innym testem, to cień cienia cieniowatego był, a teraz nici.

trzymam kciuki... test moze nie pokazal dzisiaj bo z tymi testami to roznie bywa... kazdy inny.... testowalas takimi samymi czy innej marki??Szyjka zasiniona(przy pomocy narzeczonego i lusterka zobaczyłam jak to wyglada i powiem ,ze jest granatowo,a zawsze bylo rózowo wiem bo nie raz juz sprawdzaliśmy) co świadczy o tym,ze jednak coś sie tam dzieje,.
wszystko zalezy od tego jakim testem bo sa o roznej czulosci.Wez zrob takim o czulosci 10 mlU jesli mozesz.i nie jestes jedyna ktora nie wytrzymuje do daty kolejnego okresua zatestowałam dzisiaj i nici ...
ale może to jeszcze za wcześnie, bo @ powinnam dostać w niedzielę lub poniedziałek, a juz jak wcześniej testowałam innym testem, to cień cienia cieniowatego był, a teraz nici.