reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
laseczki ja testuje za 8 dni juz nie moge wytrzymac............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:;-);-);-);-);-);-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

kochana widze ze jestes w uk... kup sobie test ciazowy First Respons... u 62% kobiet wykrywa ciaze 6 dni przed @, 78% 5 dni przed @, 87% 4 dni przed @, 98% 3 dni przed @ i 99% 2 dni przed okresem... on jest w takim rozowym albo czerwono bialym opakowaniu... w boots kosztuje £8,19... jest promocja... kup jeden drugi gratis.. abo za £10,49 tej samej firmy tylko ze w opakowaniu 2 testy i kolejne 2 gratis bo jest promocja tak jak pisalam wczesniej.... na ebay sa ale nie wiele tansze...

a zatestowałam dzisiaj i nici ... :wściekła/y:

ale może to jeszcze za wcześnie, bo @ powinnam dostać w niedzielę lub poniedziałek, a juz jak wcześniej testowałam innym testem, to cień cienia cieniowatego był, a teraz nici.

kochana jak cien cienia byl to ja mysle ze fasolinka jest tam :tak::tak::tak: trzymam kciuki... test moze nie pokazal dzisiaj bo z tymi testami to roznie bywa... kazdy inny.... testowalas takimi samymi czy innej marki??

wczoraj miałam trzeci dzień pozytywnego testu owulacyjnego. Chciałam dziś tez sprawdzić z ciekawości i co też dwie wyraźne. Żeby choc malutka różnica a tu nic. Nie wiem co jest grane .:szok::szok::no:.

reklama
a zatestowałam dzisiaj i nici ... :wściekła/y:

ale może to jeszcze za wcześnie, bo @ powinnam dostać w niedzielę lub poniedziałek, a juz jak wcześniej testowałam innym testem, to cień cienia cieniowatego był, a teraz nici.
wszystko zalezy od tego jakim testem bo sa o roznej czulosci.Wez zrob takim o czulosci 10 mlU jesli mozesz.i nie jestes jedyna ktora nie wytrzymuje do daty kolejnego okresu:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry