reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
bo niestety nie mogłam donosić mojego Aniołka i 8tc poroniłam... lekarz kazał mi czekać minimum 3 miesiące (2 cykle), żeby organizm się zregenerował... no i żebym ja psychicznie sobie dała radę...

Bardzo mi przykro!!!!!!!! Trzymaj się kobietko i bądź pozytywnej myśli!!! My tutaj będziemy cię wspierać i trzymać kciuki,żeby i tobie sie udało! głowa do góry!:-)

Jestem Dziewczynki,

witam nowe osóbki Natalia, Niunia...

Agniesiar, głowa od góry!!! Pamiętaj, że pozytywne nastawienie wiele daje!!! Kiedys mi ktoś powiedział, ze jak się bardzo czegoś pragnie to w końcu się spełni!!! Ja w to wierzę...!!!:tak:

Trza chyba przestac tak natarczywie o tym myslec, jak sie zapomni to samo przyjdzie;-)

No kurde tylko jak to zrobić aby nie myśleć????:szok: bo ja to non stop o tym myślę, a jak już staram sie nie to zawsze jest coś co nawraca mnie na to rmyślenia... wczoraj ta akcja w tramwaju, kobiety w ciąży pieknie wyglądajaće na każdym rogu, wózki z dzieciatkami... wsiadam wczoraj do autobusu...wózek i jakiś niunio spiący... a w domu.... głupia reklama i kaszki bobovita... no szlak by to wszystko trafił:tak::eek::szok:

reklama
No kurde tylko jak to zrobić aby nie myśleć????:szok: bo ja to non stop o tym myślę, a jak już staram sie nie to zawsze jest coś co nawraca mnie na to rmyślenia... wczoraj ta akcja w tramwaju, kobiety w ciąży pieknie wyglądajaće na każdym rogu, wózki z dzieciatkami... wsiadam wczoraj do autobusu...wózek i jakiś niunio spiący... a w domu.... głupia reklama i kaszki bobovita... no szlak by to wszystko trafił:tak::eek::szok:

To tak niestety jest...jak się dużo myśli o tym to potem wszędzie coś....:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry