reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mam dobre wieści- chyba!

Zadzwoniłam do pani gin., która prowadziła moją pierwszą ciąże, nie jest co prawda dodatkowo endokrynologiem, ale jest ciepła i jak ma sie problem to zawsze znajdzie czas, dziś powiedziała, że zostanie dla mnie dłużej, żebym przyjechała i zaczniemy radzić, myśleć i walczyć (oczywiście się rozryczałam jak z nia gadałam) ale ja mam tym razem odjazd - takiej histerii to jeszcze nigdy nie uskuteczniałam.

Mam nadzieję, ze da mi coś na wyrównanie cykli i zapewnienie owulacji mi i mojemu M nie będzie przeszkadzało jak się walną bliźniaki zawsze o tym marzyliśmy!!
no więc życzę wam powodzenia:)) dobre takie wiadomości są:tak: na pewno wam się w koncu uda!

Pozytywnego dzionka życzę wam dziewczyny :happy:

reklama
No i klops wizytę właśnie przełożyłam na środę - Przyszedł @ i z badania nici wiec dopiero w środę będę wiedziała coś więcej!!!

Ale i tak się cieszę - bo przynajmniej skoro wiem, że nic z tego miesiąca to szybciej się zaczął nowy cykl.

Jak ja mam wiedzieć kiedy się starać skoro moje cykle mają czasem 28dni, a innym razem 34!!!!

Ja już nic nie rozumiem o co chodzi temu mojemu organizmowi.

Wszystko by było ok. gdyby mój M mógł się starać przez dłuższy czas, ale skoro on ma problem to musimy wiedzieć kiedy!!!!

No i klops wizytę właśnie przełożyłam na środę - Przyszedł @ i z badania nici wiec dopiero w środę będę wiedziała coś więcej!!!

Ale i tak się cieszę - bo przynajmniej skoro wiem, że nic z tego miesiąca to szybciej się zaczął nowy cykl.

Jak ja mam wiedzieć kiedy się starać skoro moje cykle mają czasem 28dni, a innym razem 34!!!!

Wszystko by było ok. gdyby mój M mógł się starać przez dłuższy czas, ale skoro on ma problem to musimy wiedzieć kiedy!!!!

I właśnie dlatego musisz zapytac panią doktor czy jest możliwe abyś mogła przejść ocenę cyklu,wtedy co kilka dni chodzisz na usg i jest ona wtedy w stanie okreslić twoje dni płodne czy nawet owulację. przydałoby ci się,zapytaj ją o to!?:sorry:

Dziękuję- ale myślałam o tym jak będe w środę to chcę ją poprosić o monitoring, a jeśli dojdzie do pęknięcia to o luteinę - tak na wszelki wypadek, zaszkodzić nie zaszkodzi a pomóc może

Przepraszam was wszystkie za moją dzisiejszą histerię, ale ta zbliżająca się @ jest tego choć lekkim usprawiedliwieniem.

Już wiem, ze sie nie poddam - będę walczyć - bo muszę!!!!!!!!!!!1

masz z tymi cyklami podobnie jak ja, nieregularne strasznie.... :-(
też ciekawe jak to u nas bedzie podczas starań...
teraz wybieram sie w tym mies na monitoring rowniez:)

powodzenia zyczę! oby ci ginka pomogła

masz z tymi cyklami podobnie jak ja, nieregularne strasznie.... :-(
też ciekawe jak to u nas bedzie podczas starań...
teraz wybieram sie w tym mies na monitoring rowniez:)

powodzenia zyczę! oby ci ginka pomogła

Też na to liczę- wierzę w nią może ten monitoring załatwi sprawę, a tak dla pewności dziś ide kupić termometr i zacznę jeszcze tak walczyć!!:eek:

Przepraszam was wszystkie za moją dzisiejszą histerię, ale ta zbliżająca się @ jest tego choć lekkim usprawiedliwieniem.

Już wiem, ze sie nie poddam - będę walczyć - bo muszę!!!!!!!!!!!1

spoko spoko,przecież my wiemy dobrze jak można się czuć przy takich zawirowaniach :tak:,a może popros ją o tabletki które uregulują ci cykl. ja biore cyclo-progynova i moja gin powiedziała,że to są tabletki na których rewelacyjnie kobiety zachodzą w ciążę? pomysl zanim pójdziesz do lekarza i poproś koniecznie o monitoring-ocenę cyklu :-D

reklama
spoko spoko,przecież my wiemy dobrze jak można się czuć przy takich zawirowaniach :tak:,a może popros ją o tabletki które uregulują ci cykl. ja biore cyclo-progynova i moja gin powiedziała,że to są tabletki na których rewelacyjnie kobiety zachodzą w ciążę? pomysl zanim pójdziesz do lekarza i poproś koniecznie o monitoring-ocenę cyklu :-D

Powiedz mi tylko czy z tymi tabletkami to nie jest tak, że będę musiała znów czekać do następnego cyklu (chodzi mi o to czy nie bierze się ich od 1 dnia cyklu):confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry