• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
spoko spoko,przecież my wiemy dobrze jak można się czuć przy takich zawirowaniach :tak:,a może popros ją o tabletki które uregulują ci cykl. ja biore cyclo-progynova i moja gin powiedziała,że to są tabletki na których rewelacyjnie kobiety zachodzą w ciążę? pomysl zanim pójdziesz do lekarza i poproś koniecznie o monitoring-ocenę cyklu :-D
ja też muszę iść na taki monitoring koniecznie.
na takie badanie idzie się przed owulacją tak?

a wiec ja spodziewam się @ w tym tygodniu wiec na monitoring umówię się mniej wiecej 14go września myślę że bedzie ok...
Dziekuje za informacje :))

jaka dziś fatalna pogoda.... cisnienie mam niskie i do tego ten ból głowy i oczu, dzizass

Cześć Dziewczynki, witam ponownie...

Agniesiar, przykro mi, ze jednak ta okropna @ przyszła, ake przynajmniej to czas na nowe starania... :-D

Martilla, Ty się nie leń... tylko do roboty... przytulać się ile wlezie!!!!:szok:

A dla Was wszystkich, co czekają, myślą, obliczają i fiksują tak jak ja, kilka przydatnych linków do zajefajnych kalkulatorów ciążowych::tak::rofl2:

Terminarz ciąży :: MediWeb.pl
Kiedy zajść w ciążę :: MediWeb.pl
Dni płodne :: MediWeb.pl
Termin porodu :: MediWeb.pl

Pierwszy to mój ulubiony... po prostu rewelacja!!!:-p

Aha, dziewczynki i czy lista testujących jest aktualna...

Agapas - 31 sierpnia (???)
Syllwiia26 - 4 września
kusska - 4 września
katia_793 - 5 września
&Ewcia - 7 września
mmm - 8 września
nadzieja82 - 9 września
Marzi55 - 10 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
pati1159 - 29 września... :)

scorpioniczkaa - 30 września
Hope33 - październik ???

Agniesiar, no Ciebie niestety Kochana juz wykasowałam... moge dodac na końcu jak chcesz???:-)

Cześć Dziewczynki, witam ponownie...

Agniesiar, przykro mi, ze jednak ta okropna @ przyszła, ake przynajmniej to czas na nowe starania... :-D

Martilla, Ty się nie leń... tylko do roboty... przytulać się ile wlezie!!!!:szok:

A dla Was wszystkich, co czekają, myślą, obliczają i fiksują tak jak ja, kilka przydatnych linków do zajefajnych kalkulatorów ciążowych::tak::rofl2:

Terminarz ciąży :: MediWeb.pl
Kiedy zajść w ciążę :: MediWeb.pl
Dni płodne :: MediWeb.pl
Termin porodu :: MediWeb.pl

Pierwszy to mój ulubiony... po prostu rewelacja!!!:-p

nie no stronki super ekstra, a ja mam poniżej takie :)

ebrzuszek.pl - Kalendarz cyklu

Brzuszek.Net - Kalendarzyk małżeński

reklama
Marzi55 super linki, zapisałam sobie w kompie:) przyda się niebawem.
martilla kolejny cykl i nowe możliwości, powodzenia! :)) bedzie ok
kusska życzę ci tego aby to była ciąża:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry