Alicja1985
Fanka BB :)
ja tez nie lubie jesieni
i zimy tez buuu
lubie ciepelko
i zimy tez buuu
lubie ciepelko

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie jesli się udało to bedzie raczej chłopak
Mnie tez juz sie snil chlopakJa w ciazy czulam ze to chlopczyk zreszta mialam sen w ktorym snil mi sie synek![]()
Co do tej temperatury ja sie narazie nie moge przekonac mierzyc ''tam"' pewnie mi sie zmieni no ale narazie nic mnie nie przekonuje![]()
już po egzaminie:-) teraz czekam na wyniki:-)martilla udanego egzaminu!!
dzięki, przydadzą się ;-)Trzymam kciuki za obrone
Kochana mam 70 pytań do nauczenia + to co zawarte w pracy ... Niestety nie mogę liczyć na promotora, jest najgorszy z możliwych, nigdy nic nie wie, na uczelnie przychodzi i gubi się jakby pierwszy raz tam był, ciężko się z nim skontaktować itp ile miałam problemów przy pisaniu pracy przez niego to głowa mała! Inaczej mówiąc gorzej trafić nie mogłam... ale nic tam ! Dam radę ! Kto jak nie ja;-)martilla znam ten ból przed obroną, też nigdy nie lubiłam się uczyć na siłę czyli wtedy kiedy "trzeba"... A masz listę pytań na obronę czy u Was jest tak, że z całych studiów pytają? Myśmy mieli listę ale później okazało się, że jest jeszcze lepiej - promotor podała każdemu pytania, jakie zadano ale stres był i tak, a przedtem się uczyliśmy, bo nam podała te pytania dopiero na kilka dni przed. Kiedy dokładnie masz tę obronę? Na pewno sobie świetnie poradzisz, zobaczysz
na obronie patrzą na studenta przychylnym okiem, w końcu już napisał pracę, zaliczył wszystkie egzaminy...
jeszcze raz ślicznie dziękuję :-)Martilla to trzymam kciuki za obronę, napewno będzie dobrze;-)![]()
Martilla widzę że znowu masz trudny interpretacyjnie cykl.
martilla a ty w jaki sposob mierzysz?ja sprobuje w nastepnym mc dopochwowo chyba choc nie wydaje mi sie to przyjemne ani higieniczne...ja to chyba w ogóle jestem jakaś "nienormalna" jeśli chodzi o moje tempki![]()