• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć dziewczynki :) Witam się po weekendzie :-):-D:-).

Jagódko Kochana, przykro mi, że nie wyszło. Ale zobaczysz uda się następnym razem :tak:
Właśnie pełna nadziei odpisałam Ci na priv, ale nie doczytałam na forum.
Przykro mi, przykro mi, przykro mi :-(:-(:-(.
Ale nie poddawaj się Kochana. Trzeba walczyć bo jest to tego warte :-):-):-)

Dziekuję kochana!!!:tak:
Podnoszę powoli głowę do góry!

reklama
ja ten cykl też się tak luzuję jak tylko się da:-) poza tym mam uczelnie na głowie i to jakoś skutecznie spędza mi sen z powiek więc nie za bardzo mam czas myśleć o fasolce, nawet przez jakiś czas nie udzielałam sie na forum...

od wczoraj tak mnie brzuch boli na dole , szczególnie jak się zmęcze, nie przypominam sobie żebym wcześniej tak miała, myślicie że może być coś na rzeczy?;-)

ja ten cykl też się tak luzuję jak tylko się da:-) poza tym mam uczelnie na głowie i to jakoś skutecznie spędza mi sen z powiek więc nie za bardzo mam czas myśleć o fasolce, nawet przez jakiś czas nie udzielałam sie na forum...

od wczoraj tak mnie brzuch boli na dole , szczególnie jak się zmęcze, nie przypominam sobie żebym wcześniej tak miała, myślicie że może być coś na rzeczy?;-)

życzę ci aby tak było :)

Witam Kochane,

no wróciłam już z nad morza i staram się nadrobić czytanie... idzie ciężko... zdążyłam się tylko zorientować, że niestety jagódka tak samo jak ja dostała @:zawstydzona/y: Głowa do góry Kochana... będzie dobrze... przed nami nowy cykl staranek...:tak:

Jeśli chodzi o mnie to:

dziś 7 dc, niebawem dni płodne i kolejne staranka!!!

Niestety chyba przeziębiłam sobie jajniki od siedzenia na plaży, bo bolą mnie niemiłosiernie od soboty... jutro jestem umówiona do lekarza... mam tylko nadzieję, że to nie pokrzyżuje moich planów... i że nie okaze sie to coś gorszego.

Napiszcie Kochane w skrócie co tam u Was... czy jest jakaś nowa fasolinka???:-D

Agapas, a jak po badaniu???:happy2:

Witam Kochane,

no wróciłam już z nad morza i staram się nadrobić czytanie... idzie ciężko... zdążyłam się tylko zorientować, że niestety jagódka tak samo jak ja dostała @:zawstydzona/y: Głowa do góry Kochana... będzie dobrze... przed nami nowy cykl staranek...:tak:

Jeśli chodzi o mnie to:

dziś 7 dc, niebawem dni płodne i kolejne staranka!!!

Niestety chyba przeziębiłam sobie jajniki od siedzenia na plaży, bo bolą mnie niemiłosiernie od soboty... jutro jestem umówiona do lekarza... mam tylko nadzieję, że to nie pokrzyżuje moich planów... i że nie okaze sie to coś gorszego.

Napiszcie Kochane w skrócie co tam u Was... czy jest jakaś nowa fasolinka???:-D

Agapas, a jak po badaniu???:happy2:

Witaj kochana!!! Jak miło że się odezwałaś!!! Wypoczęłaś nad morzem??? Jak było!!!???
Na nowo się staramy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry