reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ren to powtorz tescik a noz moze to nie @, choc nie chce cie nakrecac, tak czy siak trzymam kciuki
Wisienko caly weekend bedziemy sie przytulac i zobaczymy co z tego wyjdzie, choc dzis idziemy jeszcze do znajomych na winko;-);-)
Eijf tak tez zrobie i chyba daruje sobie zaznaczanie sluzu przy tak obfitych starankach hehehe;-);-), a na USG w piąteg gin powiedział ze owu lada chwila bo zauwaza plyn w zatoce Dauglassa
No a my teraz obiadek pichcimy, a raczej moj ukochany wziąl sie za robienie goląbkow pychota
Milego dnia wszystkim, i trzymam mocno kciuki za staraczki
A tak wogole to co u zielonej bo dawno jej nie bylo:confused:

reklama
hej dziewczyny
no skusiłam się i zatestowałam tym czulszym testem (20), jedynym bo wszystkie inne mają 25. No i jedna kreska :-( nie ma nawet cienia drugiej... zrobiłam test, bo dzisiaj tempka nie spadła tylko leciutko wzrosła, a poza tym udało mi sie przespać całą noc bez WC, a to się rzadko zdarza;-) no trudno... widocznie i ten cykl nie jest dla mnie szczęśliwy, moze następny...

eijf ja mam właśnie różnej długości fazy, najczęściej zdarzały się 13 dniowe, często też 12 i 11, a raz nawet 14 :szok: no ale masz rację, w tym cyklu testowałam za Ciebie, dla odmiany...

wisienko coś podejrzany ten spadek wczorajszy, może implantacja?

kiciaq widzisz może to i dobrze, że nie masz pod ręką testów, bo to dosyć wcześnie jeszcze i wynik może być mylący...

biedroneczko Wy dzisiaj zaczynacie prawda??powodzenia!!

Kochana na Twoj test to chyba "na pewno" bylo za wczesnie jeszcze, ja sie nie znam na "polskich" testach i tych wszystkich czulosciach, ale wydaje mi sie, ze one raczej przed terminem @ nie chca wychodzic, takze nie trac nadziei;-)

Ja tymczasem mam zamiar robic taki czuly test ktory mozna robic do 6 dni przed spodziewana @ wiec mysle, ze powinien dzis wyjsc (zreszta juz raz mnie nie zawiodl wlasnie w 23dc ) tu w uk to na testach nie ma ich czulosci tylko kiedy mozna robic, tzn tyle dni przed @ lub w dzien spodziewanej @, takze ja taki chyba zrobie tym bardziej, ze dzis mi sie impreza szykuje i wolalabym wiedziec czy moge sie cos napic czy lepiej nie :tak:

Ja tymczasem mam zamiar robic taki czuly test ktory mozna robic do 6 dni przed spodziewana @ wiec mysle, ze powinien dzis wyjsc (zreszta juz raz mnie nie zawiodl wlasnie w 23dc ) tu w uk to na testach nie ma ich czulosci tylko kiedy mozna robic, tzn tyle dni przed @ lub w dzien spodziewanej @, takze ja taki chyba zrobie tym bardziej, ze dzis mi sie impreza szykuje i wolalabym wiedziec czy moge sie cos napic czy lepiej nie :tak:

No to trzymamy kciuki:tak:

Witaj Tośka :) jeśli nie mierzysz tempki to nie wiesz kiedy dokładnie była owu i nie wiesz czy już czas na testowanie czy jeszcze nie. musisz cierpliwie poczekać, póki nie ma @ to jak najbardziej możesz być w ciąży.

Eijf myślałam że będę cały dzień w A, ale własnie sprawdziłam że KLM przesunął nam loty i będziemy tylko parę godzin :( szkoda, nawet nie będzie czasu żeby się ruszyć z lotniska.

dostałam @, hurra, nowy cykl :-)

Biedronko na pewno jesteś w trakcie owu, więc staraj się kochana mocno :-)

Kiciaq ja tez mieszkam w uk i na wszystkich testach widziałam oznaczenie czułości, fakt że malutkimi literkami gdzieś z tyłu

emma-to szkoda.czyli tylko przelotem jestes?trudno.moze innym razem.nie wiem czy znasz lotnisko w nl ale jest dosyc fajne wiec nudzic sie nie bedziesz.zawsze mozesz na zakupy isc:)

co do testow to nie wiem jak w uk ale tutaj czasem mam test i niestety nie zawsze jest napisaca czulosc bo tez kiedys szukalam.a ja jeszcze zalegam w domu bo przez naszych znajomych ktorzy sie spozniaja.cholera,najlepsze slonce!

Kiciaq ja tez mieszkam w uk i na wszystkich testach widziałam oznaczenie czułości, fakt że malutkimi literkami gdzieś z tyłu

Taakkkk?? No widzisz wiec pewnie jednak pisze ja tam sie im nigdy w sumie nie przygladamal tak dokladnie, grunt ze na przodzie pisze kiedy mozna go robic :tak: takze ja zaraz uciekam do domku postaram sie napisac pozniej jaki wynik o ile mi interent pozwoli:dry:

Kiciaq u Ciebie to chyba za wcześnie za test, cokolwiek jest napisane na opakowaniu.

Eijf często latamy przez Amsterdam do PL, ja lotnisk nie znoszę, a już koczowanie na lotnisku z dzieckiem to w ogóle makabra. co do zakupów to nie bardzo nie lubię, nie jestem typową kobietką :-) a sam Amsterdam uwielbiam, Holandię zresztą też, poważnie zastanawialiśmy się nad przeprowadzką do NL ale wygrała UK ze względu na język. ja to pewnie szybko bym się nauczyła niderlandzkiego bo mówię i po angielsku i po niemiecku, ale mąż miałby duży problem bo on talentu do języków nie ma.

reklama
o rany, chciałam napisać że zakupów bardzo nie lubię :-) ani żywnościowych, ani ubraniowych, żadnych, najchętniej wszystko przez internet bym załatwiała

Do góry