reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej dziewczynki:) ja tylko na chwilkę. Dziekuję za kciuki:)
Psychicznie czuję się już znacznie lepiej. Na szczęście kumpela jutro łaskawie zjawi się w pracy wiec a wzięłam sobie dzień wolnego. W czwartek muszę już być bo zaczynamy przeprowadzke ale jutro jakoś sobie beze mnie poradza:)

Czuje sie fatalnie...Nos mam wielki i czerwony, katar leci, cały czas kicham i jeszcze pojawił sie kaszel. Normalnie czuje, ze płuca wypluje... Masakra. Mam nadzieję, ze przez to leżenie w ciepłym łóżeczku troszke mi przejdzie... Kolega był tak kochany, ze przywiózł mnie pod sam dom wiec już od 14:20 leżałam sobie w łóżeczku:)

reklama
emilchen trzymam kciuki zeby @ nie przyszła:) Może rano tempka Cie zaskoczy? Życzę Ci tego z całego serca:)

Za reszte dziewczn, które w najbliższym czasie testują tez trzymam kciuki:) zielona założyła ten watek zeby był szczęśliwy dla wszystkich, które sie w nim udzielaja. W tym miesiacu muszą posypać sie fasolki:)

Psychicznie czuję się już znacznie lepiej. Na szczęście kumpela jutro łaskawie zjawi się w pracy wiec a wzięłam sobie dzień wolnego. W czwartek muszę już być bo zaczynamy przeprowadzke ale jutro jakoś sobie beze mnie poradza:)

Czuje sie fatalnie...Nos mam wielki i czerwony, katar leci, cały czas kicham i jeszcze pojawił sie kaszel. Normalnie czuje, ze płuca wypluje... Masakra. Mam nadzieję, ze przez to leżenie w ciepłym łóżeczku troszke mi przejdzie... Kolega był tak kochany, ze przywiózł mnie pod sam dom wiec już od 14:20 leżałam sobie w łóżeczku:)
Witam,
proponuję mleczko z miodem, żółtkiem i czosnkiem, ohydne, ale działa jak antybiotyk:-) Życzę szybkiego powrotu do zdrowia

ewelina witam serdecznie:) Napisz coś o sobie. W którym dniu cyklu jestes, który cykl staranek itd:)
Ten cykl niestety musieliśmy z P odpuścić, ponieważ miał badanie nasienia akurat w moje dni płodne:wściekła/y: Staramy się już baaaaaaardzo długo. Jestem po 2 poronieniach (info w opisie). Moje wyniki badań są książkowe, więc lekarze ręce załamują, bo nie znają przyczyny....ale przede3 mną jeszcze badanie kariotypu. Żyję nadzieją, wiem, że w końcu musi się udać, po prostu to czuję:-)

reklama

zdrowka zdrowka zycze :-)
Jeszcze mnie tu nie było, a powinnam, bo w końcu staranka w toku:-)
Witam się zatem ze wszystkimi bardzo przyjaźnie:-):-):-)
Witam wsrod forumowiczek i zycze owocnych staranek;-)

Do góry