reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
super że wkoncu ci sie udało! ;-)
lopop myślę że uda nam się predzej czy pozniej, nie ma co sie poddawać.a wy ile juz sie staracie?
Ja włąsnie nie wiem jak liczyc,bo mielismy przerwe, czyli mysle ze moze razem ok 2 latek!A tak naprawde solidnie to moze 1,5 roku albo i mniej!!!!
Teraz licze od kwietnia tego roku,przed ciazą nie liczyłam tego okresu!
Od Wigilii zaczął się 45 cykl- by to szlag że tak długo.super że wkoncu ci sie udało! ;-)
lopop myślę że uda nam się predzej czy pozniej, nie ma co sie poddawać.a wy ile juz sie staracie?
Suzi tak więc się nie poddawaj spójrz na mnie - czasami wydaje mi się że moja cierpliwość jest już na wyczerpaniu.
suzi1
Kocham Cię synuś
Od Wigilii zaczął się 45 cykl- by to szlag że tak długo.
Suzi tak więc się nie poddawaj spójrz na mnie - czasami wydaje mi się że moja cierpliwość jest już na wyczerpaniu.
Kochana az nie wiem co Ci napisac!!!
A jestescie pod skrzydłami jakiegos lekarza???lub jakas klinika????
My od 3 miesiecy chodzimy do specjalisty od niepłodnosci
Oj podziwiam! Ale caly czas takie powazne staranka? Czy po prostu sex bez zabezpieczen?Od Wigilii zaczął się 45 cykl- by to szlag że tak długo.
A mozna spytac gdzie? To Wasze rodzinne miasto?My od 3 miesiecy chodzimy do specjalisty od niepłodnosci
Chodzę do najlepszego w mieście.Widać ,że się zna ale twierdzi że u mnie to sprawa psychiki.
Wiesz mojemu M mówiłam w trakcie starań w niektóre m-ce że zawieszamy tak na kwartał starania, ale głównie chodziło mi o mój rozumek aby o tym nie myśleć. Ale jak widać nie dało sie oszukać głowy. Już n ie wiem co wykombinować aby była fasoleczka.
Wiesz mojemu M mówiłam w trakcie starań w niektóre m-ce że zawieszamy tak na kwartał starania, ale głównie chodziło mi o mój rozumek aby o tym nie myśleć. Ale jak widać nie dało sie oszukać głowy. Już n ie wiem co wykombinować aby była fasoleczka.
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
A mozna spytac gdzie? To Wasze rodzinne miasto?
Jasne ze mozna;-)
My jedzimy do lekarza ktory pracuje w PROVICIE, w Katowicach
Mozesz wejsc na ich strone
Podziel się: