reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam sie wieczorkiem!
Zabka ja tez mialam nadzieje ze szybko zaciążę bo niby mówią że po odstawieniu antków szybko idzie! A tu Nic:-(
glowa do gory:tak:ja odstawilam tabletki cilest w pazdzierniku ale o dzidzie zaczelismy dzialac w styczniu i za pierwszym raem sie udalo:-Da listopad i grudzien to z zabezpieczeniem wiec nie wiem czy byly dni plodne:eek:

glowa do gory:tak:ja odstawilam tabletki cilest w pazdzierniku ale o dzidzie zaczelismy dzialac w styczniu i za pierwszym raem sie udalo:-Da listopad i grudzien to z zabezpieczeniem wiec nie wiem czy byly dni plodne:eek:

Ja Wiem że kiedys sie uda tylko że najgorsze jest to czekanie, ale nie trace nadzieji tylko nie raz takie smutne dni :-(
A jak samopoczucie?

ja niemam monitoringow wogole 1 raz od odstawienia pojde do gina a u nas wogole niema usg tylko gin przyjezdza raz w tygodniu i wtedy mozna sobie u niego zrobic usg za kase :eek: a ja wlasnie pojde i dam kase niech mi tam zajrzy czy sa wogole pecherzki i wogole

to najlepiej jakby to byl np 11-12 dc to bedzie widac chociaz ja bylam w 9dc i nie bylo ani jednego :-(

macku a ty tez ziolka pijesz???
Tak - ale zaczne po owulce, bo na poczatek wybralam te na druga faze cyklu:tak:
A Ty juz sie umowilas do tego gina?

a wy jak sprawdzie owulke ,bo ja mam monitoringi
Ja tez mam monitoring - na przelomie grudnia i stycznia wyszlo, ze pecherzyki nie pekaja. Teraz mam drugie podejscie - jutro ide na pierwsze podgladanko.

reklama
gratulacje z clego serducha ale mialas szczescie . a pow kiedy zaczelas odczuwac pierwsze objawy ?

A czy do usg dowcipnego trzeba sie jakos przygotowac?
:-) tak jak do normalnego badania ,spoko jest si

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry