reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja chciałam jedno, ale potem przekonałam sie i chciałam dwoje ;d
ale jakby za jednym razem trafiła sie 2 jeszcze to bym nie płakała :p
aczkolwiek jak bedzie 1 to już na trzecie sie nie zdecyduje ;d haha;)

najbardziej mnie smiszy ze jak nie planowałam dziecka to i anty nie były przeszkodą zeby sie pojaiwło ;p a teraz nie moge zajść.. ehh ;/
i nie wiem czy mam wracac do pracy czy bez sensu :p chyba wróce jak sie juz uda i tyle :p

reklama
No jest bałagan, ale wiesz... ja tam jeszcze nie mieszkam, bo to nówka sztuka mieszkanie, stan tzw developerski :) Więc ja w tym syfie nie siedzę :) No ale mój biedny tata tam jest cały czas i spać tam musi. Dlatego muszę mu co jakiś czas jakiś dobry obiadek wymyślić.
A właśnie, Tobie się podobał ten przepis co znalazłam na kuleczki rybne... wyszły nieziemsko pyszne:) polecam. Ja nie zrobiłam w formie kuleczek bo bym musiała pół gara oleju nalać i smażyć jak pączki, spłaszczyłam i zrobiłam kotleciki na patelni. Niebo w gębie!!!

Cześc Kochane
musze sie troche potłumaczyć że sie nie odzywam tak więc spinamy się bo ślub tuż tuż a tu ani welonu ani bolerka ani soków ... koszuli dla męzulka i poprawek przy spodniach, do tego co rano jazda na całego w WC :(
do płaczu to czasem doprowadza.... lecze sie chlebkiem i miętką bo inaczej nie idzie....
30.05 odbieramy suknie i obrączki ciekawa jestem czy dopnę się tam i ówdzie ...
wszyscy sie po cichu od strony mojego kochanego domyślają że jestem w ciąży tak więc lekko poddziubywani jesteśmy z uśmiechami ale nie dajemy po sobie poznać, po ślubie powiemy o ciązy i spoko....

Myniu działaj przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Królewna mam nadzieje że jak nie teraz to w następnym miesiącu sie uda... &&&&&&&&&& zrób mi prezent na ślub i zaciąż :)

Tyle do zrobienia tyle do nadgonienia... na ten moment siedze na zwolnieniu szefowa mi scene zrobiła jak jej L4 przyniosłam ale niech siedzi cicho mam prawo jak najabrdziej dla dobra dziecka !
4 ide znowu żeby mi przedłużył zwolnienie i mam ją w pompce niech se sama robi ....
Oprócz ważki nikt na czerwono nie doszedł.....
oh kochane
sypie fluidkami &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ogólnie to troche czytam stycznióweczki i zastanawiam sie czy czytać, tyle sie o poronieniach słyszy a ja jestem naprawde dobrze nastawiona na plus... nie chce nawet o takich sytuacjach myśleć....
a wrzucę fotkę z moją chrześniaczką z soboty dokładniej 26.05 bo była chrzczona .. :) DSC_0379.jpga tutaj mina jak tata załączył bajkę z telefonu ;)DSC_0449.jpg

Ciężko powiedzieć ja bym wróciła do pracy a jak zajdziesz zawsze możesz iść na L4. Zależy jaką masz pracę bo ja stersującą i wiem,że to mi na plus przy staranianiach nie idzie:-(

Sailor ja pracuje u rodziców także no problem :p a własnie chce wrócić i isc od razu na L4, no cóż skoro państwo nie pomaga to sama sobie wezme co mi sie nalezy ;[[;[ niestety to polska

Grzanka nie przejmuj sie szefową
moze cie gdzies pocaowac teraz :p
a po macierzyńskim zakłądaj swój biznes fotograficzny i sama bedziesz sobie szefem :)

Grzanka, szefową się nie martw, przecież jeszcze żeby ta Twoja praca była jakaś bezpieczna ale tam cała ta chemia... to chyba oczywiste, że nie możęsz pracować. Dzidzia śliczna i Ty ładnie wyglądasz:)
Sailorka, mieszkanko musi być gotowe na koniec czerwca bo do końca czerwca wynajmuje obecne. Dłużej płacić za dwa mieszkania (wynajmowane + kredyt) nie damy rady... Niby czasu jeszcze sporo ale mój tata robi tam wszystko sam a do tego jest niepełnosprawny... Dlatego tak się nim zachwycam, mam najwspanialszego tatę pod słońcem, nawet zdrowy człowiek by się buntował a on dla mnie zrobi wszystko chociaż jest chory...

reklama
Do góry