reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Mi też się nie chce gotować ziemniaki obrane wstawię o 14.30 i nastawię udka bo małż wraca ok 16 to żeby świeże i ciepłe zjadł

czesc dziewczyny ostatnio nie mam wogóle na nic czasu... nawet na moje kochane bb
jak mój wyjazd? raczej udany ale strasznie wróciłam zmeczona
co do mojej ciąży to już wogóle nie czuje sie ciązowo wszystko mineło czuje sie normalnie tak jak wy tyle że miesa jesc nie mogę...
to tak chyba tyle u mnie

reklama
ale mialam nadrabiania. miałam teraz chwilkę luzu to się relaksuję na bb:)
zjadłabym coś ale mi też dziś się gtowac bie chcę:-D
dziewczyny nie tylko Was obsypało:zawstydzona/y: ja to wyglądam teraz jak w wieku 15 lat:angry: nigdy nie miałam zbytnio pięknej cery, ale po odstawieniu tych tabsów jest tragedia!!! czoło policzki broda:wściekła/y: @ dalej nie ma dziś juz 39dc. brzuch czasem się odzywa. może jak ta @ nie przyjdzie to uda mi się za 2 tygodnie iśc do mojej pani doktor. rok minął i muszę cytologię zrobic
MYNIU TRZYMAM KCIUKASKI ZA FASOLEŃKĘ!!!!!!!

Do góry