reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu uparłyśmy się na te 37 bo tak jakby wyżej sobie nie mogła oscylować:p tym bardziej, że była wyżej to co, nie mogła sobie zostać na tych 36,9?;)
A Ty testuj kochana i czekamy na wynik:)
My się zbieramy na spacer do puszczy niepołomickiej, postaram się zajrzeć wieczorkiem.

reklama
Witam dziewczyny rzadko tutaj piszę bo najnormalniej w świecie nie wyrabiam za waszym tempem ale cały czas staram się podczytywać. Ja wczoraj z ogromniej ciekawości zrobiłam teścik o czułości 10 ale niestety nawet cienia drugiej kreski, być może to za wcześnie ale objawów ciążowych też brak. Zaczynam więc oczekiwania na @ i kolejny cykl.
Trzymam kciuki za "podejrzane" dziewczyny żeby na teście zobaczyły wymarzone II . Miłej niedzieli życzę :-)

hej
ja właśnie wróciłam z szkoły, kure cały czas latam do łazienki i sprawdzam czy @ czasami nie ma
dziewczyny badałam szyjkę i chyba nici bo robi się miękka i się otwiera
jak @ nie przyjdzie to będe testować w wtorek

Agnieszko może jest rozpulniona a nie miekka a swoja drogą słyszałam,żeby nie badać szyjki przed @ bo mozna poronic kochana. Tak gdzieś dziewczyny pisały na forum,że badać mozna jak ktos się nie stara a jak stara lepiej nie badać po owulce.

nie ona się robi miękka bo rano jeszcze twarda była, mam nadzieje ze Myniu masz racje i tak sie robi w ciaży , na pewno cos jest na rzeczy bo temp pod pachą 37 a przeziębiona nie jestem, jak byłam w ciaży to miałam 37
mndli mnie lekko ale to może być na @ no i brzuch pobolewa

a szyjki już nie będe badac bo jeszcze coś się do mni przyczepi czasami , oczywiście myję rece przed ale to różnie

Ostatnia edycja:
reklama
Myniu został :-) byliśmy dzisiaj na spacerze tak rekreacyjnie a teraz odpoczywamy :-) serniczek na deser do kawki będzie
A jak tam u Ciebie? Już lepiej się czujesz czy dalej mdli kochana?

Do góry