reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
jak wygląda na początku ciazy i znalazłam

ale na forum i jedna laska pisała z własnego doświadczenia ze miała miękką i lekko otwartą
jejku dziewczyny i zaczęłam się nakręcać ze może się udało

Sailor, mdli cały dzień ale wymiotowałam tylko rano i od rana strasznie razi mnie słońce w oczy:) Ale z tymi mdłościami to już pisałam kiedyś, że ja mam ogólnie takie przeboje z tym:)
Wiecie co wczoraj zauważyłam? Obudził mnie kot o 5:30 więc zmierzyłam już temperaturę bo to 40 minut przed moja porą mierzenia, więc się łapie:) Miałam 36,74 i lodowate ciało bo zimna noc była. Ale że jednak nie musiałam wstawać to sięgnęłam tylko ręką po koc leżący obok łóżka, nakryłam się nim oprócz kołdry i dalej poszłam spać. Obudziłam się o 6:10 i stwierdziłam, że skoro nie wstawałam to zmierzę temperaturę jeszcze raz bo to moja właściwa godzina mierzenia. I było 36,96. Na wykres wpisałam tą niższą bo i tak wyższa od podstawowej ale... wydaje mi się, że naprawdę jak się budzę zziębnięta to ta temperatura jest zaniżona...

No właśnie i bądź tu mądry jak takie rzeczy mają wpływa na temke. U mnie dzisiaj i wczoraj skok ale nie na owulkę bo szyjka zamknięta twarda i na dole chyba lub średnio wysoko, byłam w stanie ocenić bo aplikuję lactovaginal czy coś w tym stylu.

Agnieszka, zrobię jutro bo i tak kupiłam od razu dwa więc co ma się marnować:) le tak szczerze bez przekonania... a może poczekam na Ciebie do wtorku i zrobimy razem:) tylko nie wiem czy wytrzymam :p
Mama u mnie była w weekend i pytała mnie 4 razy czy w ciąży nie jestem:) Ona nie wie, że my się staramy.

Witajcie Dziewczyny! Pierwszy raz zalogowałam się na jakimkolwiek forum, ale czytam Wasze wpisy. Zdecydowałam się dołączyć, ponieważ staramy się od stycznia i cały czas nic. Niestety czuję, że psychiczna spinka ma duży wpływ. Już po pierwszym cyklu doszukiwałam się objawów, ale przyszło rozczarowanie :( Staram się o tym nie myśleć, ale to jest silniejsze. Jestem już po części badań, czekam tylko na prolaktyne i progesteron. Niestety okazało się, że mam policystyczny jajnik i to może być kłopot. Cykle wydłużyły mi się z 28 (przez całe życie) do 32, 34 dni. Jak na razie nie zdecydowałam się na monitoring. Oprócz Femibionu lekarz kazał wcinać dużo magnezu i wit B6. Czy któraś z Was też ma problem z policystycznym jajnikiem? Pozdrawiam!

reklama
Myniu może to sygnał te podejrzenia mamy i na teście będą ładne II kreseczki :)

ja jak byłam w ciaży to pies sie strasznie do mnie łasił tak mnie wkurzał bo wszedzie gdzie ja byłam był i on kładł się na mnie siadał obok mówie wam, a teraz nic

Ostatnia edycja:
Do góry