mynia ale Ty głupoty opowiadasz!!! nigdzie Cię nie puścimy!!! widzisz ja jestem w ciąży i też mnie tu pewnie nie powinno byc, ale tak Was lubię, że nie potrafię zostawic tego wątku
sailor ja się dużo razy przekonałam, ze niektórzy nie myślą co mówią a najgorsze to, jak widzą, że komuś przykrośc sprawili to zamiast się buchnąc w pierś i przerosic to sie debilnie pytaja o co chodzi!!!!
noelle ja z doswiadczenia wiem, ze im się bardzie szuka tym człowiek wiecej u siebie znajdzie. my wszystkie potwierdzimy to ze kazdy objaw sobie można wmówic. czasem warto zapisac tempkę i nie analizowac. nie myslec sie nie da, ale chociaż nie analizowac za i przeciw
agnieszka nie grzebaj tam bo to nic nie da. ja tez nie mam zbytnio duzo śluzu. w środku moze ale na zewnątrz to nie bardzo. a szyjka też nie była rozpulchniona jak mówiły dziewczyny. powiedziałabym, ze twarda, dobrze wyczówalna i czasem mi się wydawała lekko otwarta. nie przejmuj się, widocznie to sprawa indywidualna, ja o tym nie myslę.
pianko coś przeszło, ale znów zaczyna się taki ból w podbrzuszu nudzacy wiec dzis mam dzień leżący. obiad ugotowany i zjedzony a ja w łożku i mam wszystko gdzies

znów mi leci krew z nosa

a Ty jak tam się masz??