reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jejku Agnieszka bidulko, aż tak źle? Ale mi Ciebie szkoda- chociaż nie powiem trochę Ci zazdroszczę tego rzyganka ;-)
Ja tam jestem zdania, że jakby faceci mieli być w ciąży, a nie daj Bóg rodzić to ludzkość wymarłaby na pewno :-D

reklama
Hej dziewczyny !
W ogóle to myślę, że tak jakoś koniec wakacji na nas działa, że jakiś dołek nas dopada... Mimo że już dawno do szkoły nie chodzę ;-) Zawsze to koniec czegoś. No i te korki na mieście rano - trzeba wcześniej do pracy wyjeżdżać!
Asita, strasznie Ci podziwiam, że wytrzymujesz do tego testu (za który trzymam kciuki) - ja już chyba bym z 5 zrobiła hihihi

Czy któraś z Was brała CLO ? W jaki sposób? ( kiedy?)
Pozdrówka dla wszystkich

Jilka ja w tym cyklu po raz pierwszy brałam od 5-10 dc po 1 tabletce. Jak na razie efektu w postaci ciąży nie ma :-( ale w nowym cyklu/ niech się w końcu zacznie! znów biorę i dopiero teraz mam iść do gin sprawdzić jak działa :tak:

Isis ja to czuję, że mnie czeka jeszcze co najmniej iluś letnia walka o dziecko więc nie martw się- zdążysz urodzić co najmniej dwójkę dzieci, zanim ja będę miała jedno;-)

Różniczko na pewno nie będzie tak źle ;-) Marzy mi się jeszcze jedno dziecko, nieważne jakiej płci - byleby zdrowe było, na 3 to już będę za stara :-) (jestem rocznik 1980)

Agnieszka tulam oby te niedogodności szybko mineły ;-) (choć z drugiej strony zazdroszczę ci ich ale tak pozytywnie) :-)

Różniczka mam nadzieję, że coś z tego intensywnego serduszkowania wyjdzie....

Agnieszko mi też wydaje się, że piersi są jakby pełniejsze chociaż mój mąż nie widzi żadnej różnicy, więc może sobie już wmawiam...... brzuch na dole też wydaje mi się bardziej okrągły, a przecież to nie możliwe żeby tak szybko, pewnie mam wzdęcia przed @..... :-(

Jillka ja wytrzymuje to testu bo teraz to i tak pewnie by nic nie wyszło bo za wcześnie a w czwartek przypada 34dc to mniej więcej średnia z moich cyklów bo mam je od 27 nawet do 40 dni :-( a z drugiej strony boje się robić testu ciążowego bo zawsze jak robiłam rano to w południe @ dostałam :-(

Widzisz Isis dużo się nie pomyliłam, bo jedno już masz :-D:-D:-D
Ja jestem rocznik 1983, jednak wiem, że u mnie to trochę jeszcze potrwa... wy będziecie się zamieniać na czerwoną listę, a ja będę nadal działać ;-)

Różniczko ujrzysz na teście dwie krechy szybciej niż myślisz - zobaczysz ;-)

A powiedzcie mi jeszcze jak to z tą tempką jest czy ona w ciągu dnia spada czy sie podnosi jak nie zmierzy sie rano? I jaka powinna byc stała temp. tam w srodku tak normalnie?

reklama
Dziewczyny ja rzucam się w wir seriali może zapomnę o tym jutrzejszym mierzeniu temperatury ;-)
Zacznę od "Na wspólnej" - chociaż zaczyna mnie irytować ten serial, ale mój mąż go ogląda, później przełączę na "M jak miłość" - tak samo irytujący jak "na wspólnej" i na koniec mój ulubiony PRAWO AGATY :-D

Stosunkowo udanych nocy :*****

Do juterka :-)

Do góry