reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszka niech rośnie, bo to taki cudowny widok :)
ALG trzymam kciuki żeby było dobrze... Może to nadal z tego krwiaczka. A dała Ci gin coś na podtrzymanie?
Salior u moich znajomych też kot podobnie wyczynia, nie umie co prawda spuszczać wody w toalecie, ale jak tylko słyszy odkręcanie to już jest :)

reklama
Alg kochana wszystko będzie dobrze to pewnie krakowiaczek wypływa i skoro jest daleko od fasolki to na pewno będzie wszystko dobrze trzymam kciuki

A co do mojego brzuszka to jestem w szoku ze już tak spory jest w ciąży z córcią taki to dopiero miałam w 4mc ale podobno w następnych ciążach wychodzi szybciej . Czas zmienić spodnie na ciążowe bo guzika nie zapnę :))

ech dziewczyny, dopiero teraz piszę, chciałam się obrazić na bb i nie myśleć o starniach o dzidzi. mam mega doła. Stwierdziłam, że moje objawy są wyssane z palca. Trzymam za Was kciuki, Aguś piękny brzusio i to tak szybko!
Co do obiadków dla drugiej połówki. Kiedy zamieszkaliśmy razem, mój jeszcze narzeczony musiał się przestawić na inny smak, zresztą jak wszyscy, którzy zostali wychowani na innej kuchni. Moja teściowa nie gotuje wcale, a jak gotuje to wszystko staje w gardle. Któregoś dnia, keidy zrobiłam spagetti a mojemu nie smakowało, zabrałam mu talerz sprzed nosa i wyrzuciłam całą jego zawartość do kosza i powiedziałam, że prosże niech idzie jeść do mamusi, skoro jej żarcie bardziej smakuje mu od mojego. Przestawił się na moją kuchnię szybciej niż mogłam się tego spodziewać, do tego stopnia, że zaczął krytykowac kuchnię swojej mamy, że nie doprawione, nie dogotowane.... ;]

Myniu kochana jaką Ty ładą temperaturę masz:) A może sie udało gdzieś przeczytałam ze plemniory mogą przeżyć nawet 7 dni w dobrych warunkach :) więc może akurat się udało

Anade kochana nie dołuj się ładny wykresik masz :) trzymam kciuki

Agnieszko śliczny ten Twój brzuszek! I jejku tak szybko widać...no cudo normalnie! Cieszę się, że wszystko w porządku!
Asita ja też bym nie wytrzymała:-D
Isis u Ciebie też coś jest na rzeczy!
Die_Perle my też urozmaicamy ile się da... chociaż faktycznie to nie takie proste jak ma się świadomość, że to musi być koniecznie dziś, a nie jutro...ale my trochę niewyżyci jesteśmy mimo 5 letniego stażu :-D

To ja też chcę dużo tych fluidków, bo coś nie zadziałały u mnie ostatnio :-(i nie mam kogo wygłskać w ciąży...wszystkie już urodził:-(
Zakupiłam ten pre seed! Będę testować! Też mam tyłozgięcie...trzeba żołnierzykom pomóc, bo nie będzie w owu przytulanek....muszą chłopaki przetrwać!
Mam nadzieję, że może pomoże....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry