reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Śluz w drugiej połowie cyklu jeśli jest ciążą powinien być budyniowaty, biały i dużo (to z obserwacji cyklów zaciążonych koleżanek).
Ja przed @ mam zwykle taki tłustawy, maziowaty i nie jest go za dużo...

Asitka, kurcze... no szkoda, przykro mi. Trzymaj się kochanie.
Ja po imprezie rozchorowana. Sihaya robiłam te "paszteciki" ze szpinakiem i pomidorkami, one najbardziej mi smakowały ze wszystkich nowych przepisów:) I już nie mogę się doczekać kiedy znowu je zrobię:) Nadostawałam ładnych prezentów do mieszkania:) Wszystko właśnie takie jak chciałam:)
Wiecie co, wczoraj mnie olśniło... przecież jak zaczynałam się starać wiedziałam, że większości par zajmuje to około roku a nawet dłużej więc czemu się przejmować aż tak mocno tym, że parę razy nie wyszło... Niby dlaczego miałoby u mnie być szybciej niż u innych... Nie ma co się łamać dziewczyny. jasne, że zdarza się i w pierwszym cyklu no ale to loteria... w totka też niektórzy wygrywają ale czy jesteście aż tak zrozpaczone jak nie wygracie? Liczycie się z tym, że może się nie udać przecież

czesc kochane! Dzisiaj juz ok.W zwiazku z powyzszym wpadłam tu do Nas tylko na chwile.Lece zaraz pozalatwiac pare spraw,ktore zawalilam wczoraj
Jesli wieczorem dalej bede w takiej formie to nadrobie zaleglosci.

Mynia, też staram się tak myśleć i mieć takie nastawienie, ale ciężko z tym. Za każdym razem gdy @ przychodzi albo gdy patrzę na kolejny negatywny test to czuję rozczarowanie i smutek i chyba wszystkie tak mamy... A to przecież przez to, że bardzo chcemy dzidzi. Potem zaczyna się nowy cykl i znów nadzieja, że tym razem się uda i wszystkim tego życzę :)

Asitka, przykro mi... Będę trzymać kciuki za ten cykl!

Sailor może faktycznie termometr coś źle pomierzył - oby (trzymam kciuki nadal) ;-)

Ja dziś spanikowałam, miałam zrobić test ale nie mogłam, generalnie mogę @ dostać też jutro (owu miałam w 15dc), dziś jak się obudziłam (.)(.) już tak nie bolą i brzuch pobolewa jak na @, śluzu mam nadal b.dużo, taki mleczny, no i ślinotok i kwaśny smak nadal się utrzymują, czasami mam wrażenie jakby mnie sutki piekły ale to tylko czasem. Jakoś pozytywnie się nie nastawiam, mam złe przeczucia :-(

Cześć :) Dopiero co wstałam... :D Ach jak dobrze mieć weekend cały wolny :D Ale niestety jutro na 6 do pracy :/ Ale później znowu 2 dni wolnego :D Także udanego weekendu życzę :D

reklama
Noelle dobrze, że już lepiej! Pozdrawiam serdecznie
Sailor może jutro znów skoczy, albo dziś jakieś zaburzenie było...
Mynia masz rację! Chociaż to trudne jest tak myśleć, że się w końcu uda! Obyś miała rację! Chociaż niestety nie wszyscy wygrywają w totka... mam nadzieję, że u Nas tak nie będzie i wszystkie będziemy na liście na czerwono!
Laluś
ja mam na 7.30, ale jutro pobudka o 4.00 ahhh brakuje mi dnia między sobotą, a niedzielą....:-D

Ja właśnie pakuję męża na tygodniowy wyjazd, jak ja bez niego przeżyję....jeju ale będę tęsknić...
Mynia jak ty tak dajesz radę, co?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry