reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej dziewczyny !

Weekend sprzyja innym zajęciom, ale nadrobimy i pisanie ! :) :-) Sailor, ja wymieniłam baterię po kupieniu termometru, bo wydawało mi się ze jest słabawa.
Myniu, kuruj się, bo nadchodzą podobno ciepłe dni, a wtedy najgorzej być chorym i nie w humorze :no::no::no:
Różniczko, Mynia ma rację, że tęsknota jest czasem fajna, ale w sumie to chyba racjonalizacja (ja też tak robie), ale ciężko sobie znaleźć miejsce, prawda?
Mam do Was prośbę dziewczyny - mierzę tempke od niedawna i w sumie dopiero się uczę, ale czy mogłybyście spojrzeć na mój wykresik? Czy i Wam wydaje się, że nic się nie działo (brak owulki?). Wiem, że trzeba długo obserwować swój organizm, by cosik stwierdzić, ale może coś Wam się nasuwa? Będę wdzięczna za pomoc! Bardzo! :tak: oto link
Obserwacja cyklu - enpr.pl
Byłam dziś w odwiedzinach u chrześniaka(ma 5 miesięcy) i jest taki cudny, że najchętniej bym do domu go zabrała :) Także moja tęsknotka dziś wzrasta :/

cześć kochane:)
My wczoraj w pieninach byliśmy, tzn najpierw do szczawnicy autem, potem ze szczawnicy rowerami wzdłuż spływu Dunajca na słowację do czerwonego klaszcztoru, potem z powrotem do szczawnicy tam obiadek i wieczorem byliśmy w krakowie.
A dziś od rana do wieczora na działce:)
A co tu słychać? ominęło mnie coś ważnego??
U mnie już 28dc, temp utrzymuje się owszem ale nie jest ona ciążowa jak dla mnie... poza tym szósty dzień masakrycznego bólu piersi i w zasadzie tyle u mnie jeśli chodzi o kwestie starankowe;)

Myniu a Ciebie znów coś dopadło??:/

Isis trzymam kciuki &&& oby te wszystkie dolegliwości zakończyły się kiełkującą fasolinką:)

Aguś co za nowina!! gratuluję podwójnego szczęścia kochana:)

Pianko specjalnie dla Ciebie bo prosiłaś:

Załączniki

• DSC04004.jpg
    DSC04004.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC04151.jpg
    DSC04151.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC06381.jpg
    DSC06381.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 43
Sihaya a coś oprócz piersi Cię boli? Ja mam też dziś 28dc i tak w zasadzie od owulki pobolewają mnie jajniki, a od wczoraj dół brzucha jak na @, a nigdy mnie nie bolał przed, dopiero jak dostawałam to zaczynały się bóle :baffled:

Sailor ja baterie wymieniałam dopiero jak termometr padł na dobre :-)

Mynia zdrówka dużo, kuruj się Kochana niech szybko przechodzi ;-)

Isis więcej raczej nic mnie nie boli, czasem miałam wrażenie jakby coś zakuło, ćmiło (podbrzusze i/lub jajnik) ale staram się bagatelizować je żeby sobie nic nie wkręcać niepotrzebnie. Z nietypowych objawów miałam jeszcze plamienie delikatne przez dwa dni.
A na kiedy masz termin @? Ja powinnam mieć w czwartek. I tak jak piszę na @ się nastawiam, bo gdyby fasolka rosła to pewnie temp byłaby ok 37 - tak wynika z moich obserwacji naszych zaciążonych;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kinga możesz mi napisać coś o bad. jajowodów? bo jeśli dobrze kojarzę to miałaś robione?? Pisałam Ci na priv o tym - nie wiem czy odebrałaś...
Poza tym piękny skok u Ciebie:) poszybowała tempka:) Ostatnio Noelle taki miała w swoim szczęśliwym cyklu:D &&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry