reklama

Staranka od stycznia 2012.

Anade właśnie tak postanowiłam zero stresu zero planowania tylko zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce :tak: trzymam kciukasy za Ciebie żeby to jednak fasolka była :****

reklama
Hej dziewczyny! :)

Uff Nadrobiłam zaległości weekendowe :)

Aguś86 wow jakie super wieści! Gratuluję dwóch fasolek :) A powiedz mi, Ty po CLO zaszłaś w ciążę? A jeśli tak to w którym cyklu brania CLO? Jeszcze raz gratuluję :)
Asita...nawet nie wiesz jak mi przykro jest kochana... taką miałam nadzieję na Ciebie, że szok. Może teraz spróbujcie co dwa dni się przytulać? Bo po takiej ilości seksu to do owulki plemniczki mogły być bardzo osłabione.
Myniu jak tam? Mam nadzieję, że już lepiej się dziś czujesz :)
Isis trzymam kciuki :)
Sihaya widoczki piękne! A u Ciebie kochana też może coś jest na rzeczy :) Wakacyjne wyluzowanie i te sprawy ;) Trzymam mocno kciuki!
Sailor może ten spadek to zagnieżdżanie? Zobaczymy jaką temkę będziesz miała jutro :)
Różniczko dasz radę bez męża :) Umów się z koleżankami, zrób sobie babski tydzień :) Ja tak zawsze robię jak mój gdzieś wyjeżdża :) Korzystam wtedy i się umawiam na pogaduchy codziennie :)
Noelle trzymam kciuki za wizytę, na pewno wszystko będzie dobrze kochana i zobaczysz malutkie serudnio swojej fasolki :)

No i zapomniałam co jeszcze chciałam Wam tutaj napisać:-D
Mój wykres w tym miesiącu też przechodzi sam siebie... nie wiem co to ma być wgl, spadki wzrosty i to jeszcze przed owulacją...

witam was

mam za sobą wyczerpujący weekend... ale było całkiem fajnie.

zbieram się do pracy!

sorki że nie odpisuję ale nie mam do tego teraz głowy:/ na dodatek mój Fiol zasmarkany ...mam nadzieje że gorzej nie bedzie bo zwariuje w domu.

Cześć dziewczynki ;-)

Zrobiłam dziś test rano - negatywny :-( Czy możliwe żeby jeszcze nie wykrył? Pamiętam, że jak byłam z córą w ciąży to ostatnią @ miałam 21.09, a test wyszedł mi dopiero 1.11 (pamiętam to jak dziś, bo to było Święto Zmarłych) Ech, chyba za bardzo się nakręciłam i taka jak u Anade te wszystkie objawy były wyimaginowane :-( Dziś rano tak straszne zaczął boleć brzuch, że myslałam, że ta małpiata już jest ale pewnie dziś nadejdzie ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry