reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu wzięłam wczoraj na wieczór i dalej zamierzam brać bo jak to cykl bezowulacyjny to szkoda tracić czas. Tylko Dziewczyny...szyjka już kilka dni wysoko ledwo dosięgam i najgorsze...te testy owulacyjne wychodzą już tyle czasu mocno pozytywne :szok: czytałam,że czasem tak jest przy PCOS ale ja mam potwierdzony brak PCOS :sorry:

A teraz z innej beczki. Poszłam z mężem na spacer na grzyby do lasu....i skręciłam lekko nogę :sorry:

witam :)
ale tutaj dzisiaj cisza, wszystkie korzystają z weekendu :)

Sailor a może ten cykl Cię zaskoczy i będzie faolka chociaż wcale się tego nie spodziewasz :-) trzymam kciuki :)

a ja się dziewczyny dzisiaj czuje tak jak...nawet nie wiem do czego/kogo siebie mam porównać, nie mam dzisiaj siły na nic cały dzień leże i wszystko mnie wkurza
jszcze moja mała dostała wczoraj gorączkę wieczorem, dzisiaj juz nie ma,ale za to jest czerwone gardełko moze do jutra sie wykuruje bo nie chciała bym żeby opuszczała na początku zajęcia w przedszkolu choć jet to mało prawdopodobne

Ostatnia edycja:
Noelle zobaczysz pięknie bijące serducho malucha! Aż się nie mogę doczekać Twoich zdjęć!
Agnieszka jak tam Twoja córcia? Lepiej?
Isis puki nie ma @ to zawsze jest nadzieja!
Mynia ja pierwszy raz swojego wypuszczam gdzieś na tak długo...i już nie wiem co ze sobą zrobić, a co będzie jak już pojedzie...:-(
chyba będziecie mnie miały dość w tym tygodniu, ale postaram się was nie zamęczyć:-D
Pa pa i do jutra!

Byłam dziś z córą w kinie na Dzwoneczku - fajna bajka :-) Ale ledwo co wysiedziałam tak mnie prawy jajnik napierdzielał, jakby mi ktoś igły wbijał i tak boli do teraz - niefajne uczucie :no: Chciałabym żeby małpa nie przylazła - zobaczymy do jutra ...
A dziś tu rzeczywiście coś pusto ...

Różniczko pisz ile wlezie :-)

Różniczko, my Ci pomożemy:) Tęsknota czasem też jest fajna:)
Sailor, a może ten spadek dziś to na zagnieżdżenie czy coś... tzn nie wiem czy to zagnieżdżenie ale czasem zdarza się drugiego lub trzeciego dnia po skoku niższa temperatura i to coś może oznaczać tylko nie pamiętam co:)
A ja chora, leci z nosa, z oczu, nawet uszy mam zatkane. Co tu zrobić żeby do jutra przeszło...

Dziewczyny czy któraś z was może wie co ile trzeba wymienić bateryjkę w termometrze??/:tak:
Myniu a nie masz jakiegos gripexa albo chociaż paracetamolu lub coś w tym stylu? :-)

reklama
Sailor, ja swoją baterię mam już ze 4 lata ale wiesz.. wdaje mi się, że nie ma reguły. Możesz kupić nową i sprawdzić jaką temp pokaże Ci z nową baterią a jaką ze starą...
Już robiłam sobie inhalacje dziś 3 razy, piłam mleko z masłem i czosnkiem (zawsze lubiłam a dziś jak wypiłam to prawie zwymiotowałam...), brałam gripexa i od południa leżę i się pocę i trzęsę z zimna...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry