reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszko, pełen arsenał sobie zapodałam :) A od nowego cyklu jeszcze dojdzie wiesiołek, tylko się zastanawiam co zrobić w przyszłym cyklu z furaginem... Biorę go na bakterie w moczu... i to miliony bakterii. Miałam brać przez 14 dni dwa razy dziennie to tak akurat trochę wejdę na następny cykl z tym ale potem miałam brać przez 30 dni raz dziennie... macie jakąś wiedzę na temat furaginu w ewentualnej wczesnej ciąży lub nawet jeszcze przed owulacją?

Nie mogłam przez półtorej godziny na forum się dobić... widzę że Anade też pisała, że ma popsute...

Hej. Dziewczyny co tam jak tam?
U mnie @ nadal brak, kur*a. Wczoraj u zostawili u mnie Antosia. Oliwka tak Go całuje, przytula...słodziaki. Ale chyba kolki łapię. Biedny... Ja już nie wiem co mam robić z tym comiesięcznym brakiem @.

Isis a Ty mam nadzieję test już masz i jutro nie będziesz mówić - nie nie zrobiłam, bo testu nie miałam:-)

A ja idę sobie dziś rzęski przedłużyć i zagęścić i od jutra nie będę musiała się malować :-D

Margotko nie mam testu idę dziś kupić no i właśnie powiedzcie mi jaki najlepszy??? Bo ja zielona jestem :-D
Ja miałam przedłużane rzęsy i fakt pierwsze dwa tygodnie super, a potem masakra ale ja chyba źle zrobione miałam (robiłam 1:1) także po trzech tygodniach ściągnęłam. Kup sobie płyn minceralny i nim przemywaj oczka ;-)

Hej. Dziewczyny co tam jak tam?
U mnie @ nadal brak, kur*a. Wczoraj u zostawili u mnie Antosia. Oliwka tak Go całuje, przytula...słodziaki. Ale chyba kolki łapię. Biedny... Ja już nie wiem co mam robić z tym comiesięcznym brakiem @.

Anke kurcze to Ty się wybierz do lekarza, bo ani ciąży ani @ więc lepiej to sprawdzić

Margotko nie mam testu idę dziś kupić no i właśnie powiedzcie mi jaki najlepszy??? Bo ja zielona jestem :-D
Ja miałam przedłużane rzęsy i fakt pierwsze dwa tygodnie super, a potem masakra ale ja chyba źle zrobione miałam (robiłam 1:1) także po trzech tygodniach ściągnęłam. Kup sobie płyn minceralny i nim przemywaj oczka ;-)

Płyn micelarny mam kochana:tak: No zobaczymy jak to u mnie będzie, najwyżej też ściągnę:-D
Co do testów to ja zazwyczaj kupowałam Quick Vue, Bobo Test żółty lub Pre-Test.

Tylko nie ściągaj rzęs sama w żadnym wypadku - idź do kosmetyczki, bo ja sama ściągałam i teraz mam połowę swoich, czekam aż odrosną :-) U mnie w aptece jest Bobo test żółty to kupię.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry