Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Ty kochana kiedy testujesz?
i w ogóle nie czuje się ciążowo, a jeśli @ nie przyjdzie co najmniej do 18 października to dopiero wtedy za testuje, ale nawet nie liczę, że w tym cyklu będę testować bo jak zawsze @ przyjdzieIsis a Ty mam nadzieję test już masz i jutro nie będziesz mówić - nie nie zrobiłam, bo testu nie miałam:-)
A ja idę sobie dziś rzęski przedłużyć i zagęścić i od jutra nie będę musiała się malować![]()

Hej. Dziewczyny co tam jak tam?
U mnie @ nadal brak, kur*a. Wczoraj u zostawili u mnie Antosia. Oliwka tak Go całuje, przytula...słodziaki. Ale chyba kolki łapię. Biedny... Ja już nie wiem co mam robić z tym comiesięcznym brakiem @.
Margotko nie mam testu idę dziś kupić no i właśnie powiedzcie mi jaki najlepszy??? Bo ja zielona jestem
Ja miałam przedłużane rzęsy i fakt pierwsze dwa tygodnie super, a potem masakra ale ja chyba źle zrobione miałam (robiłam 1:1) także po trzech tygodniach ściągnęłam. Kup sobie płyn minceralny i nim przemywaj oczka ;-)
No zobaczymy jak to u mnie będzie, najwyżej też ściągnę