• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu trzymam kciuki żeby Wam się udało wstrzelić się w te 5 dni i żebyś przeleciała do Polski z pasażerem na gapę :tak::tak::tak:

Ja za 30 min kończę pracę w końcu :-D:-D:-D
do wieczorka lub do juterka z rana :********

reklama
Asitko, ja trzymam kciuki za Ciebie
Laluś... przykro mi kochana. Trzymaj się jakoś
Agnieszko, wytrzymasz:) pół godziny to rzut beretem... ja to tęsknię masakrycznie już... teraz przede mną najtrudniejsze dwa tygodnie bo krótko przed spotkaniem jest najgorzej...

Lalus kochana Ty idź na bete bo Ty podejrzana jesteś strasznie masz @ i taką tempkę, takie brązowe "upławy" często występują w dniu spodziewanej @ we wczesnej ciazy

Oj Myniu teraz to to będą najdłuższe dwa tygodnie dla Cebie, masz rację ze jak sie na coś czeka to się ciągnie ,a zwłaszcza po owulce do dnia spodziewanej @( to była masakra jakaś )

Ostatnia edycja:
Agnieszka ja termin @ miałam na 2 październik... I teraz mi leci taka brązowa wydzielina... Jak się "podcierałam" (sorry za wyrażenie, nie wiedziałam jak napisać), to tez było brązowe... I teraz aż tak bardzo nie leci, tylko brzuch boli, i cyccochy też... no i ta temperatura mnie dziś zaskoczyła...

Ostatnia edycja:
a na podpasce też jest ?( sory ze sie pytam ) bo Ty kochana naprawdę podejrzana jesteś,
a może Ty masz problem z progesteronem ?
bo wtedy ma się właśnie brązowe plamienia,najlepiej jak byś poszła do lekarza bo jeżeli jesteś w ciąży to brdzo ważne czy progestesron jet ok

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry