reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kochana na bank czerwiec jeszcze:tak: Fajowo! :)

No właśnie ja mam katar jakiś i ogólnie się rozbita czuje, oczywiście się naczytałam że to źle dla fasolki jak się jest chorym i teraz się martwię, jak mi nie przejdzie to idę do lekarza jutro

reklama
Tak Margotko:) to przepyszne, łatwe, jednogarnkowe i szybkie danie.
I dużo wychodzi, na 3-4 dni będę miała teraz pyszne jedzonko :)
wiem, że dużo osób nie lubi kaszy gryczanej ale to danie jest pyyyyyyyyyyyyycha :)

A jednak Was odwiedziłam, ale nie sama tylko z lampką czerwonego wina ;-) także jutro tempka zaburzona, ale co tam i tak @ przyjdzie :wściekła/y:
Laluś tulę Cię kochana :* ale może jednak nie wszytko stracone????
Isis trzymam kciuki za jutrzejszy test na pewno zobaczysz II tłuste krechy :tak:
Sailor za Ciebie też trzymam kciuki tylko nie pamiętam czy Ty też jutro testujesz????
Margotko Ty dbaj o siebie wygrzej się w łóżku to może Ci przejdzie te chorubsko wstrętne
Myniu nie wiem czy nie szkoda kciuków na mnie bo ja w ogóle nie czuję się ciążowo, (.)(.) nie bolą, tylko jajniki mnie cały czas kłują na zmianę powaliło je chyba :cool:

Ostatnia edycja:
Ja dziś jadłam makaron z serem białym i cukrem :-)

Myniu to Twoje Gryczanello brzmi smakowicie:-)

A poza tym to mam już schizo, wszystkie objawy jakby zniknęły, nawet (.)(.) mniej bolą ... Coś mi się wydaje, że jutro mnie nieproszony gość jednak nawiedzi ... Czytałam, że tempka może spaść nawet w dniu spodziewanej @ ...

Witajcie!
mnie cały dzień nie było w pracy, bo utknęłam u klienta.
Chyba niestety mnie też coś próbuje rozłożyć na łopatki, od tego szkolenia, gardło mi wysiadło, katar się zaczyna i jakaś gorączka próbuje się do mnie dobrać.
Już wypiła aspirynę i tabletki na gardło wygrzebałam z szafki, a teraz mąż mi herbatkę z miodkiem zrobił, zmykam więc zaraz pod kocyk. Dobrze, że miałam obiad i nie musiałam robić bo do domu dotarłam dopiero po 17:00 strasznie są teraz drogi wszędzie rozkopane.

Isis a tam gadasz:-D nic Ci nie spadnie :) Ale wiem o co chodzi bo sama to przeżywałam i w dzień testowania pół nocy nie spałam tylko się zastanawiałam jaka temperatura mi wyjdzie :tak: Także Cię kochana rozumiem, ale na pewno nic Ci nie spadnie więc przestań się nakręcać na tą wstrętną @ bo ona nie przyjdzie, bo ją już wygoniłam od Ciebie:tak:
Asitka po lampce winka o tej godzinie tempka poranna nie będzie zaburzona więc już też sobie nie wmawiaj kobito :) Nadal trzymam kciuki mocno &&&&&&&&&&&&&&&&7

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry