reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja to chyba już za dużo w necie czytam i za bardzo wszystko analizuję ale cycki serio jakby mniej bolały ... Co ma być to i tak będzie ... Najchętniej to bym sobie jakiejś Meliski popiła :-)

Wiedziałam kiedy przyjść, temat jedzenie działa chyba jak magnez na mnie.
Mój mąż robi takie coś z kaszą gryczaną, ale cebulką i boczkiem, bez kostek rosołowych i to wszystko popite maślanką.

Oki dziewczynki ja uciekam bo mój mąż chce do koma usiąść, a ja swojego małego laptopa bratu użyczyłam, ale pod koniec miesiąca kupuję sobie 14 calowego laptopa białego :tak:
życzę udanej nocy ;-)
a dla testujących jutro z rana życzę ujrzenia II kreseczek :tak:
Buziaki :****

Ja właśnie wciągnęłam wielką bułkę z serkiem, pomidorkiem i majonezem :-)
Idę się zaraz wykąpać, zrelaksować i wyłączyć myślenie ;-)

Kochane moje miłego wieczorku życzę ;-) Później może zajrzę, a jak nie to rano. Buziaczki

Isis ja chyba sobie wydrukuję ten Twój wykres :) Tak go lubię :) Pokażę go mojemu wykresowi za miesiąc i powiem "widzisz? tak masz rosnąć"
Dziewczyny jednak nie umiem zrezygnować z tanzanitu, ten pierdzionek jest po prostu ładnie wykonany w porównaniu z innymi. Zostaje chociaż mały:)

reklama
Oj Czarnooczko, ja zupełnie nie wiem co to, ale nie martw się rozregulowałaś się... miałaś prawo w takiej sytuacji, pozwól sobie teraz powoli wrócić do siebie i się nie martw

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry