reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu ja mam 1,1 g pierścionek i jest bardzo okej :-):-) To Twoje Gryczanello brzmi pyyysznie :-) ja uwielbiam kaszę, ale mój A nienawidzi... Ja z kolei uwielbiam kaszę gotowaną z cebulą, czosnkiem, kalafiorem, brokułem i masłem. na talerz dodaję sobie łyżkę masła i pietruszkę poszatkowaną i mam normalnie ucztę, że hoho...

Isis ja cały czas trzymam kciuki :-):-)

Agacynda:) powiedz mi jakiego dnia mam szukać Twojego pierścionka, chodzi mi o datę kiedy A się oświadczył i wkleiłaś nam pierdzionek :)
mmmmm ja uwielbiam kaszę:) też gotujesz to q jednym garnku jak moje gryczanello czy oddzielnie?
Czarnooczko ja po tym rozregulowaniu tez praktycznie cały czas miałam bóle... podejrzewam, że to przymiarki do owulacji ciągle rwały i nie mogły się wykluć. Nie martw się na razie. Poczekaj na @ i poobserwuj się w przyszłym cyklu, a jak będzie dalej bolało to idź do lekarza

Myniu oświadczył się 3 sierpnia. Chcesz to wkleję jeszcze raz...
A swoją kaszę też gotuję wszystko razem... i jeszcze marchewkę w plasterkach dodaję... :)

iphone 244.jpg proszę, żebyś nie szukała.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:) Dzięki
Na moich paluchach będzie wyglądał na mniejszy ale chyba nie aż tak źle jak myślałam :)
wiesz co ja dziś robiłam... normalnie rysowałam sobie na palcu pierścionek długopisem w pracy :) :rofl2::szok:

miałam już kupione, ale żeby się nie rozmroziły, to wsadziłam do zamrażarki z lodami :-) a że mam tendencje do zapominania, to trzeba było jakoś pamiętać :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry