reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam wczesnym rankiem :-)

Dziewczynki obudziłam się o 5.00 i już spać nie mogłam, zmierzyłam tempkę było 36.98 se pomyślałam dobra idę walnąć testa i co i są II krechy !!!!!!!!! Druga blada ale jest !!!!!!!!! :-D Tak się cieszę !!!!!!!!! Ręce mi się trzęsły starszliwie, a serce waliło jak młot, bałam się do łazienki wejść :-)
Dziękuję Wam bardzo za wszystkie kciuki i fluidki - jesteście Kochane !!!!!!!!! Bez Was byłoby ciężko !!!!!!!!!
SAM_2038.jpg

reklama
Isis kochana moja gratulacje!!!!!!! ale się cieszę:D no ale jest tak jak mówilysmy że będzie :) kochana spokojnych 8 mcy! Jak mąż? Powiedziałaś mu już? Heh pewnie dziś to masz dzień wyjęty, zapomnij że się skupisz na pracy :)

No to teraz czekamy na Sailorke:) trzymam mocno kciuki :))

Noelle daj znać jak po wizycie :) o której masz?

Noelle, Margotko dziękuję ;-) Powiem szczerze, że nadal w szoku jestem, mężowi wysłałam (bo jest w delegacji) mmsa ze zdjęciem testu i napisałam: Kochanie nie musisz iść na badanie żołnierzyków :-D
Czy mam iść na betę? Poza tym jestem strasznie głodna tak naprawdę to o tej 5.00 to mnie głód obudził :-D

margotka86 mam na 9.30
Isis kochanie jesli chodzi o bete,to juz od ciebie zalezy. Jak chcesz:D Ja robilam bete ale tylko dlatego ze nie moglam wytrzymac do terminu @:D potem juz nie powtarzalam,postanowilam sie nie stresowac czy dobrze przyrasta czy tez nie.

Isis kochana moje gratulacje, a co Ci wczoraj mówiłam, że nie masz co liczyć na @ :-p spokojnych już chyba 8 miesięcy Ci życzę :tak::-D przesyłaj fluidki kochana i popraw się na liście to może ją odczarujesz i teraz wszystkie zafasolkujemy :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry