reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hello ja już w domku :-)

Kupiłam w aptece test Quick Vue nie mieli Bobo Testu żółtego. Schowałam do szuflady żeby mnie nie kusił :-) Rany jak ja się boję jutra - nastawiam się i na negatyw i na pozytyw (wolałabym to drugie), pamiętam, ze jak byłam z Amelką w ciąży to test wyszedł mi dość późno (ostatnią @ miałam 21.09, a test wyszedł mi dopiero 1.11)

Laluś przykro mi z powodu tego Twojego plamienia :-(

Jajnik daje mi się we znaki. Już któryś dzień z kolei go czuję...:sorry: mam nadzieję,że to nic złego nie oznacza...
Halllo jest tu kto? :-)

Isis 3mam kciuki za jutrzejszy test :-) ale coś mi się wydaje,że to tylko formalność będzie i wkleisz na fotkę dwóch kreseczek wraz z fluidkami fasolkowymi :-D

Isis kochana na pewno będą dwie kreseczki i już się cieszę, że będziemy rodzić razem w czerwcu:tak: O której robisz tego testa? Bo ja spać przez Ciebie kobito nie będę mogła:-D

Sailorku a ten ból jajnika to też miałam:tak: Więc Ty jesteś kolejna na moim celowniku do czerwcówek :-D

A macie jeszcze fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No teraz to na bank będą fasolki :-D

Margotko tempkę mierzę o 5.30 jak będzie na poziomie to od razu zrobię testa, a jak nie to nie wiem co będzie ...

Sailorku no właśnie, a Ty kiedy testa robisz???

Mnie jakoś tak muli od rana, no i prawy jajnik zaczął naparzać, (o)(o) nadal bolą ...

Agnieszko to zależy bo małż obiecał kupić teścior pepino w tesco ale nie wiem czy kupi. Miał pracować do 15 ale coś wypadło i został do 18...jak będzie na siłach to go wyślę. Tylko muszę go jakoś zmotywować :-D

No a ja w końcu nie poszłam na te rzęski, idę w środę.
Teraz leżę w łóżku, zrobiłam sobie wielki termos herbatki z cytrynką i odpoczywam, bo coś mnie jakieś choróbsko bierze :/

reklama
Margotko dbaj o siebie bo u nas jakiś wirus wredny jest. Każdy ma to samo katar bakteryny i gardło...a jak nie doleczysz kataru antybiotykiem zajmuje zatoki....:wściekła/y:

Sprawdzałam teoretyczny tp jeśli by się faktycznie udało i 21.06 a myślałam,że do czerwcówek już by się nie udało załapać...ah ta wczesna owulacja wszystko zmieniła :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry