reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczyny a mogę Was jeszcze chwilkę pierścionkiem zanudzić? :)
Bo ten co ja wybrałam to on ma masę 1,1 g to on strasznie ale to strasznie delikatny a dla porównania ten ma 2,2 g
http://www.sklepjubilerski.com/d/7841,pierscionek-z-zoltego-zlota-z-cyrkonia-proba-585-masa-22g
może ten z tanzanitem będzie za cienki i wręcz będzie się wyginał podczas noszenia? Macie może jakieś porównanie? orientację?
Agacynda, może Ty na bieżąco pamiętasz jaką Twój ma masę? Może jednak lepiej wybrać jakiś ok 2 g bo te 1,1 to straszliwie maleńko... a ja do tego mam grube palce

Przepraszam, że znowu Was tym zanudzam :)

Ostatnia edycja:
Myniu wszystkie pierścionki, które pokazywałaś są śliczne:tak: Ja mam właśnie taki cienki no i się powykrzywiał od noszenia, takie jajko się zrobiło więc ja bym polecała Ci grubszy.

Myniu tera już powinno być widać :)
ja też bym wybrała grubszy pierścionek, mój jest cienki ale się nie powyginał tzn nie taki całkiem cienki ale nie gruby

Ostatnia edycja:
Czyli dobrze, że na to zerknęłam, bo tak właśnie mi się zdawało... Czyli z tanzanitem się żegnam... i znowu mam dylemat :) ale szybko się z tym uporam.
A wiecie co? zadzwonili do mnie ze sklepu z kanapą i powiedzieli, że dzwonili do producenta i już jej nie produkują... czyli szukam narożnika i kanapy od nowa...
Agnieszko, dzięki:) tak sobie patrzę na te serduszkowania, żeby wiedzieć czy mam szanse w zaplanowanym terminie :P

nasze też będą kiedy nam się będzie chciało:) Czyli cały czas :P ale wiadomo, że na odległość to inaczej:) nam musi wystarczyć te 5 dni i mam nadzieję, że 5 dni wstrzeli się w odpowiedni czas cyklu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry