Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie!
Ja chora leżę w łóżku i popijam fervex jakoś nie mam weny na pisanie, bo źle się czuję, w pracy zapieprz a w domu siły brak.
Więc nie będę Wam smęcić i rozsyłać choróbska na forum. Będę sobie książeczkę czytać.
Co do optymizmu no to ja niestety nie potrafię myśleć pozytywnie bo to jest u mnie równoznaczne z wmawianiem sobie ciąży, także nastawiam się na @, bo co m być to będzie... a mam takie uczucie jakby coś miało ze mnie wyleć, tak jak zawsze przed @
Asisto kochana to się trzymaj "tego co ma być to będzie " a nie tego " na pewno nie jestem w ciąży " my tutaj Tobie bardzo mocno kibicujemy . A jak nie to lanie dostaniesz od ciężarnej. Masz serducho piękny wykres , z takim wykresem to trzeba myśleć pozytywnie
Kochana na początku ja też sie nie czułam ciążowo objawy przyszły dopiero koło 6tc , trzeba wierzyć że sie udało myśleć pozytywni, a jak w tym cyklu sie nie uda tow następnym kochana to dopiero 4 cykl zobaczysz ze niedługo i Ty będziesz miała piękne II kreseczki na wykresie