reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
witam wieczorkiem:)
ja właśnie zwlekłam się z łóżka, przeleżałam pod kocem od przyjścia z pracy, w międzyczasie wypijając herbatę z miodem, mleko z czosnkiem i miodem, a teraz pije herbatę z cytryną:)
do tego mąż kupił mi na kaszel syrop... dla kobiet w ciąży:D ...tak na wszelki wypadek;) no więc też sobie nie żałuję i go popijam hehe.
Temp ranną zostawiam bez zmian, ale jutrzejszą już uznam za zaburzoną, bo teraz mam 37,5, w ciągu dnia też powyżej 37 no i kaszlę potwornie... myślałam nawet żeby do pracy jutro nie iść tylko do lekarza ale kurcze mam tyle dzieciaczków umówionych na jutro...:/ eh.. może po tych wszystkich specyfikach do rana mi trochę przejdzie, bo z drugiej str też nie chcę pół szpitala pozarażać:/

Witaj Paulinko:) i fasolkuj równie szybko jak z synkiem:)

Noelle cieszę się, że u Was wszystko w porządku:) a zdjęcie pierwsza klasa:)

Bzibzioku zdrówka kochana!! i łączę się z Tobą "w bólu" choróbska:/

Isis a na Twój wykresik i ten znaczek o pozytywnym teściku to ja się napatrzeć nie mogę:)
...co tu dużo mówić - też bym tak chciała:)

Asitko ja w pierwszej ciąży też się ciążowo nie czułam. Test zrobiłam na odczepnego tydzień po terminie @. I jak od razu wyszły dwie grube czerwone krechy to prawie padłam. Więc życie może nieraz zaskoczyć:)

Właśnie zrobiłam sobie ala grecką sałatkę - z potrzeby witaminek i składników bakteriobójczych;) i od razu na jutro do pracy będę mieć:)

Asitko... myślę, że nie ma sensu żebyś usuwała swój wykersik.. wiesz... na tym nasza siła polega, że się wspieramy i wierzymy... a skoro Ty czy ja nie wierzymy, że się właśnie udało to ktoś w to wierzyć musi:) i od tego mamy dziewczyny:)

Dziękuję w imieniu chorowitek:)

... i równocześnie życzę wszystkim miłego wieczoru:) Łyknę sobie jeszcze mojego ciążowego;) syropku i idę spać:/

Ostatnia edycja:
Dzięki Myniu!
Trzymaj się tam Shaya i nie daj się choróbsku....uważaj na syropek, nie przedawkuj.
Powiedzcie mi jeszcze proszę głównie pytanie do Sailor, czy progesteron jest odpowiedzialny za plamienia przed @ czy też po @?? Bo mi już krwawienie skończyło się jakieć 3 dni temu, ale w dalszym ciągu mam jakąś brązową wydzielinę, której wcześniej nigdy nie odnotowałam po @. I tak się zastanawiam, że może faktycznie mi się coś z hormonami pogmatwało.

reklama
Heeeej,

Noelle piękny mały ufolek :-):-)

Dzisiaj jak byłam w pracy, to podeszła do mnie kobitka i się pytała czy testy ciążowe mamy... niestety, nie sprzedajemy, ale jak później wróciła się skasować to ją obserwowałam, żeby sobie zobaczyć czy coś po niej widać ciążowego hehehehe

Chorowitki zdrowiejcie, ja też coś czuję, że mnie rozkłada... :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry