reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszko a o której wizyta? Mam nadzieję, że lekarz wydrukuje Ci zdjęcie :) Nie mogę się Twojego ufolka doczekać :)
Margotko zarażajcie mnie ciążą :) proszę :)

wizytę kochana mam o 14 30 , a zdjęcie kochana to nie wiem czy dostanę bo to NFZ i tak mój in wozi swoje usg wszystko zalezy od tego czy weźmie ze sobą drukarkę :P
Mój ufoludek to juz taki mały człowieczek jest:)
prawdopodobnie wygląda tak jak tu http://babystrology.com/tickers/bab...rent=aga&year=2013&month=4&day=17&babycount=1

Ostatnia edycja:
Asito, Różyczko tak się nastawiłam na te Wasze II, że czuję cię zawiedziona...:(((((

Margotko ja dokładnie rok temu też byłam w 6tc... 19 października na usg był już 7 tc i 2 dni. Serduszko już pięknie biło:) Na następnym usg termin się przesunął o tydzień do przodu i tak już zostało:)

Cześć kobitki :)
margotko mi ciąża leci jak szalona w przeciwieństwie do pierwszej która ciągnęła się niemiłosiernie, miałam wrażenie że pół życia w ciąży chodzę i nigdy nie urodzę:-Da trzeci trymestr to już w ogóle makabra..
Isis łączę się z Tobą w bólu (.)(.)
Noelle gratuluję wspaniałych wieści z wizyty i pięknego dzidziola!
Agnieszka czekamy na wieści z wizyty, no i zaciskam kciuki żeby dzidzia nie była wstydzioszkiem i się ujawniła ;) a widok będzie piękny bo nasze dzieciaczki to już prawdziwe człowieczki są ja wymiękam jak widzę te paluszki na malutkich stópkach:tak:
paulinka88 witaj :) a powiedz mi czy konsultowałaś kolejną ciążę z lekarzem bo Twój maluszek z cc? pamiętam jak siostra urodziła synka przez cc to lekarz zalecił kolejna ciążę optymalnie dopiero po 2 latach :szok:żeby z blizną po cesarce się nic nie działo przy rosnącym brzuszku i tak mnie zastanawia czy teraz są jakieś inne wytyczne?bo ona rodziła ponad 3 lata temu :tak:

Paulinko jak ja ostatnio byłam u ginka 1 października to jeszcze nic nie było widać, nawet pęcherzyka, teraz mam iść 29 października dopiero chyba, że coś się będzie działo. Na szczęście nic się nie dzieje ale nie wiem czy wcześniej nie pójdę, bo miałam ostatnio trochę stresów no i ta moja choroba... U mnie jest o tyle dobrze, że nie trzeba się umawiać na wizytę - mogę iść kiedy zechcę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry